Жена на 30 години
02.05.1994
София
Във връзка
За мен: :)

Блог

Бърз кредит - City Cash

Кредит само срещу лична карта.Лесен начин на получаване.Без поръчител.Без скрити такси и условия.Не чупете касичката на детето, елате при нас :) За връзка с консултант или допълнителна информация пишете на лично съобщение.Трябват Ви пари,ние даваме на всеки.Пенсионери,хора работещи и без трудов договор.
СИТИ КЕШ ООД е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013г. Още в рамките на първата година от развитето си ние се доказахме като най-бързо развиващата се компания в бранша, като за този период вече предоставяме услугите в 30 града на страната.
Първят офис на СИТИ КЕШ откри в София, следват още пет в столицата поради големия клиентски интерес. Благодарение на уникалните ни продукти и професионалния ни подход, отворихме врати и във всички областни градове в южна България. До края на 2015 година се планира разширяване на клиентската мрежа и на територията на цяла България.
Благодарение на нашите клиенти СИТИ КЕШ е един от основните претенденти за завоюване на лидерското място на пазара.
С продуктите CITYCASH WEEK, CITYCASH 2-WEEK, CITYCASH MONTH , CITYCASH КРЕДИТ ЗА ПЕНСИОНЕРИ, CITYCASH VIP клиентите ни могат да осъществят всяка своя мечта, да финансират свой проект, да осъществят отдавна планираната, но отлагана почивка, да си осигурят по-добро образование или просто да подпомогнат текущо семейния бюджет.
Ние имаме персонално отношение към всеки наш клиент, реагираме бързо и компетентно. Основно предимство на нашата компания е, че предлагаме разнообразни продукти, съобразени с нуждите на всеки.
СИТИ КЕШ ви дава възможност да рефинансирате стария си кредит с по-голяма сума :)
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.