Мъж на 28 години
30.08.1995
Бургас
Необвързан

Блог

Hygetropin ( Хормон на растежа)

Действие:
Hygetropin е рекомбинантен хормон на растежа. Функцията на препарата се явява мощно фармакологично средство, оказващо въздействие на множество системи от човешкия организъм. Препаратът е способен да да стимулира соматичното и линейното скелетно развитие на организма. Hygetropin оказва ускоряващо въздействие на метаболизма на вътрешните органи.

Дозировката на приетото вещество е способна да предизвика липолиза. Освен това препаратът осигурява по-стабилна работа на щитовидната и други жлези, като по този начин стимулира активното нарастване на нова мускулна тъкан.

Другите положителни качества на препарата са значително влияние на скоростта и качеството на метаболизма на белтъчините, въглехидратите и мазнините в организма на човека. Осигурява по-мощно продуциране на колаген в тъканите, костите, кожата, косата и др. Свойствата на препарата осигуряват ускореното разграждане на въглехидратите до елементи на глюкоза.
Като цяло Hygetropin има няколко цели:

за анаболни и спортни цели – способства за бързо нарастване на мускулатура, подобрява силовите показатели, скоростта и издръжливостта;
за нарастване на ръста, при хора, с нарушения в хормона на растежа;
терапевтично действие – за поддържане на кожата, косата, а и за възстановяване на тъканта в организма в периоди на силна физическа и психологическа натовареност;
за стимулация на умствена дейност и повишени умствени способности;
за повишаване на защитните свойства на организма, стимулация на имунитета.

Прием:
Дозировката за спортни цели е около 5 ед., поставяни 1 път в денонощие. На втората или третата седмица от приема дозировката се увеличава до 10 ед. Курсът на прием на Hygetropin продължава около 6 месеца, а минималната е около 3 месеца. След края на курса трябва да се направи почивка от приема в срок минимум няколко седмици.

Странични ефекти:
Страничните ефекти от приема на Hygetropin са малочислени и редки. В голяма част от случаите негативното влияние на препарата се проявява при завишени дозировки. Hygetropin на инжекции, приет твърде често или във високи дози, може да предизвика синдром на тунела, задържане на вода в организма, хипогликемия, повишаване на кръвното.

Hygetropin се употребява с лекота и от жени атлетки или с медицинско предназначение, без негативно влияние.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.