Снимки на стена

Властите на мексиканския град Сиудад Хуарес, в щата Чиуауа, издирват жена, която отмъщава за жените, станали жертва на изнасилване, като убива техните насилници, предаде Франс прес.
Жената е около 50-годишна, брюнетка, и носи руса перука. Досега тя е застреляла двама шофьори на автобуси, за които се предполага, че са изнасилили жени, прибиращи се от нощна смяна в заводи в района.
Жената се представяла като Диана-Отмъстителката на изнасилени жени. Тя разпратила под това име послание до няколко вестника, в която обяснява, че са били насилвани, но никой не обръща внимание и не ги защитава.
"Мислят, че сме слаби, защото сме жени", казва Диана.
Властите са пуснали агенти под прикритие в автобусите, за да я открият.
В щата Чиуауа 200 000 жени работят ден и нощ на смени в заводи за сглобяване на продукти, изнасяни след това за САЩ и Канада.
Сиудад Хуарес, който се намира на границата с Тексас, е един от най-опасните градове в света.
Той се счита за център на мексиканската организирана престъпност и е наричан „криминалната столица на Мексико". Смята се, че градът е отправна точка за нелегалния трафик на наркотици към САЩ. От години в Сиудад Хуарес се извършват покушения срещу жени, които са брутално изнасилвани или убити.
10 от 47 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.