Снимки на стена

Въпрос: как се живее в бг? или как се оцелява? Нека разгледаме женската част на въпроса (защото мъжкият фактор е ясен-или имаш богато татенце или въртиш гуми с Ауди 1991 и бирата в ръка към поредното парково запиване...). Дамската част от обществото (която не спада към богатото татенце) има два избора:
1.да бъде добра и скромна женица с едни 500лв на месец и тъжно да въздиша след поредния работен ден в Кауфланд, гледайки красивите, поддържани мадами по тв, рекламирайки телата си и лигавите си обноски; в бъдеще я очаква също толкова нелека семейна среда, със съпруг от същия статут (все пак едва ли ще срещне богат чичко в кауфланд, който О!чудо се влюбва до уши в нея и й осигурява мечтаният живот). Обобщение- цял живот чакане по спирките, тичане по градини, семейни заеми за скъпи лекарства, "почивки" при роднините(ако са останали такива след кризата).
2.да бъде продавачка на собствената си личност. За жалост доста от дамите избраха този път. Тунинг му е майката. Теглят се заеми, набират се чичковци за малки плащания срещу малки услуги и се почва-устни, коси, кожи, парцалки- дай Боже някой ден и изкуствена гръд! Висока цел. Висок морал. Високи идеали - Анджелина и Николета са на най-горното стъпало. Ако такава госпожица по стечение на обстоятелствата и съдбата (всяка стиска палци) я забележат в столичен клуб (от моралните) и я вземат за лична помощница без право на глас би могла да си завърже собствено бизнесче, някое салонче за красота. Нищо, че трудно пише и чете, тя се е научила на най-умните реплики от Достоевски и го живее Набоковата Лолита. Престиж. Но поне обувката й струва 300лв, нали? Новата пепеляшка!
Е, приятели - какво мислите?
1 от 1 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.