Снимки на стена

107 от 368 снимки
AN DI
Уважаеми, Админи!
Когато влязох в сайта през 2014г, за наградата от 100 лв трябваше да се съберат около 11 000т., а за 200 лв - 19 900 ако не ме лъже паметта. В края на 2018г. малко преди Коледа вдигнахте точките на 14 900 за 100лв. Бях се устремила да събера 20 000 точки, но реших че по-добре е да взема 100лв. отколкото... Та като направим сметката 4 години събирах 15 000 точки. Сега, като гледам новите точки предполагам, че ще се пенсионирам, но няма да съм събралата заветните 23 000 точки за 100лв.
Още повече, че приятелите, които доведохме в сайта, на 80 % вече не са тук, а празните им профили само ни пълнят секцията "Приятели"
За петте години прекарани тук, не предложихте нови игри, не предложихте нови схеми, за събиране на точки, не приехте нито едно разумно предложение за обновяване на сайта, за да стане по-привлекателно място за хора от всички възрасти; не направихте и нещо по-специално за хората, които ви подкрепят от самото начало на сайта и са с вас, независимо дали печелят или не.
Свидетел съм как доста хора си тръгнаха с огорчение от тук....Филип и Елена, Кирил, Таня, Роси, Нед, Златна, Гери, Лилия, Стефан, Анита, Стела, ТН .... Да не ги изброявам...
Вие сами виждате оределите ни редици...
Надявам се през новата година, пожелавайки ви крепко здраве и успехи в начинанията, да направите така, че Сайтът отново да стане онова гъмжащо от хора място, където се слушаше музика до среднощ, водеха се разговори на всякакви теми, пускаха се интересни публикации, които хората разискваха...
Ние сме с вас, но и вие бъдете до нас! Не ни отблъсквайте и не ни гонете!
За много и успешни години!

ПП: Надявам се, че за програмистите ви няма да е трудно да направят възможен един общ чат. Както и да направят възможно всеки сам да може да изтрие личната си поща или коментар, за който смята, че не е на място. А и.. може и по някакъв начин да ни "напомняте" рождения ден на този или онзи потребител, защото не всеки ден имаме възможност да обиколиме всичките си Приятели, да погледнем рождените им дати и да ги поздравим. А ако някъде отстрани ни светват имената на потребителите, които имат личен празник.., дори да не сме влезли в нечий профил, няма да го забравим и ще му отправим благопожелания. Това доста ще ни облекчи.
16:01:26 | 06-01-20
Jo♥
Браво Анди,жалкото е че си остава глас в пустиня!...
18:01:29 | 06-01-20
Тихомир Коев
Нищо ново под слънцето. За тях са важни кликванията за да приберат парсата от рекламите.
18:01:35 | 06-01-20
Тихомир Коев
Ама ти си бил редовен потребител за тях няма никакво значение. Никакво.
18:01:36 | 06-01-20
Невин Ферадова
Адмирации Анди . Предполагам че още потребители на сайта ще се откажат да са тук за жалост
19:01:17 | 06-01-20
Нери
Браво Анди!Абсолютно вярно!
20:01:02 | 06-01-20
AN DI
Благодаря, Хора
Целта ми е да обърна внимание на Админите, че поставяйки непосилни точки за изпълнение, вместо да привлекат повече потребители, ще изгубят и тези, които сме все още тук.
Пак ще кажа, не знам за кой път вече, че не точките и наградите ни задържат тук, макар че не отричам...всекиму е приятна надпреварата и получаването на отвоювана награда.
Тук ни задържа комуникацията един с друг, позитивната атмосфера и добронамереността на хората.. Всеки един от нас е малка Вселена от емоции, знания, настроения... Много от нас се познават вече лично и са добри приятели и познати в реалния живот.
Знаем, че всеки сайт се нуждае от доста средства за поддържане и обновяване. А за това е необходимо да сме повече, а не да намаляваме с всеки ден...
Просто, ние с вас сме двете страни на една и съща монета.
Още веднъж...успешна година и ...дано правилно сте разбрали думите ми.
21:01:31 | 06-01-20
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.