Снимки на стена

Условия на конкурса Селфи Мания
Снимките в месечната надпревара „Селфи Мания“ трябва да отговарят на настоящите условия. Снимките, които не отговарят на настоящите условия на играта ще бъдат премахвани.

Снимките, с които участвате, трябва да бъдат лични авторски – т.е. Вие да присъствате на тях, да се вижда лицето ви за да става ясно че сте вие ( Снимка тип Селфи ) Всеки потребител може да участва с едно ( 1 ) свое селфи.
Трябва по всичко да личи,че снимката с която участвате наистина е селфи!
Прекалено обработени с разкрасяващи програми снимки,ще бъдат деактивирани.
Снимки с каквито и да било декоративни украси и наслагвани допълнителни елементи,ще бъдат деактивирани.
Ще се деактивира селфи при установено персонално приканване,досаждане,или притискане на потребител да гласува за определена снимка.
Вашите профилни данни трябва да бъдат вашите реални такива. Pal.bg си запазва правото да изиска информация за установяване на истинността им.
Победителите се определят въз основа на броя харесвания на снимките, а когато те са равни - по-рано качената е с предимство.
Снимки харесани от фалшив профил и (или) друг профил регистриран и (или) ползващ един и същ ай-пи адрес на някой от участниците,ще бъдат отстранявани от участие.
Гласове от фалшиви профили от различен ай-пи адрес,ще бъдат анулира всекидневно,без да се анулира селфито за което е гласувано.
Снимки които не отговарят на правилата и условията на конкурса,ще бъдат изтривани.


Край на конкурса 31.05.2020г.
84 от 368 снимки
Цветанка Кьосева
Хайде да видим,този път ще спечели ли най-красивия/та /с най-добрата селфи снимка/,или най-находчивия....
Пожелавам успех на най-добрата селфи снимка!
17:05:35 | 01-05-20
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.