Снимки на стена

Условия на конкурса Селфи Мания
Снимките в месечната надпревара „Селфи Мания“ трябва да отговарят на настоящите условия. Снимките, които не отговарят на настоящите условия на играта ще бъдат премахвани.

Снимките, с които участвате, трябва да бъдат лични авторски – т.е. Вие да присъствате на тях, да се вижда лицето ви за да става ясно че сте вие ( Снимка тип Селфи ) Всеки потребител може да участва с едно ( 1 ) свое селфи.
Трябва по всичко да личи,че снимката с която участвате наистина е селфи!
Прекалено обработени с разкрасяващи програми снимки,ще бъдат деактивирани.
Снимки с каквито и да било декоративни украси и наслагвани допълнителни елементи,ще бъдат деактивирани.
Ще се деактивира селфи при установено персонално приканване,досаждане,или притискане на потребител да гласува за определена снимка.
Вашите профилни данни трябва да бъдат вашите реални такива. Pal.bg си запазва правото да изиска информация за установяване на истинността им.
Победителите се определят въз основа на броя харесвания на снимките, а когато те са равни - по-рано качената е с предимство.
Снимки харесани от фалшив профил и (или) друг профил регистриран и (или) ползващ един и същ ай-пи адрес на някой от участниците,ще бъдат отстранявани от участие.
Гласове от фалшиви профили от различен ай-пи адрес,ще бъдат анулира всекидневно,без да се анулира селфито за което е гласувано.
Снимки които не отговарят на правилата и условията на конкурса,ще бъдат изтривани.


Край на конкурса 31.08.2020г.
3 от 297 снимки
Дани .
Какви са тези изненади по никое време?
преди 1 седмица
M M
Дани ... изненада първоавгостовска

Успех и от мен на всички активни и коректни потребители в Пал .бг
преди 1 седмица
Дани .
Ахааа Мили ,викаш същото като първоаприлската шега само, че августовска! Я да си помисля дяали да се връзвам на тази шега
преди 1 седмица
M M
Дани вярвай и може да се случат и чудеса
преди 1 седмица
Petia S.
Успех на всички!
преди 1 седмица
Tatqna N
Успех на всички участници!
преди 1 седмица
Donq Dimitrova
Успех на всички селфиджии
преди 1 седмица
Pal.bg
https://pal.bg/pages/agreement

Използване на сайта
За да използват сайта, потребителите на Pal.bg декларират, че ще спазват добрия тон, няма да публикуват съдържание, което включва дискриминационно съдържание, голота и/или порнографско съдържание, и/или призиви към омраза и/или насилие, и/или представлява явна или скрита реклама, и/или включва търговски марки, както и всякакво друго неподходящо според Pal.bg съдържание.

Забранени са всякакви молби,уговорки,агитации,обсъждания,размисли и страсти на тема ''Връщане на жестове'',''Ти на мен-аз на теб'',''Дай ми,да ти дам'' , ''Аз гласувах за теб,ти защо не гласува за мен?'' и т.н

След еднократно предупреждение,ще се деактивира профил на потребител на Pal.bg,който явно моли,приканва,досажда,или притиска друг потребител на Pal.bg,по какъвто и да било начин ,да гласува,харесва,споделя определена снимка,публикация.
преди 1 седмица
Вася Димова
Хайде да се видим всички супер идея за лятно селфи
преди 5 дни
Pal.bg
https://pal.bg/contests/selfie-mania
преди 4 дни
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.