Снимки на стена

Енергията на човек е неговият енергиен потенциал, способността му да абсорбира, акумулира и използва енергия. Енергийното ниво на всеки човек е различно. Той е този, който определя дали сме здрави или не, дали се чувстваме весели или летаргични, дали се радваме на живота или виждаме само негативните му страни. Личните черти на характера могат да доведат до загуба на енергия:

Арогантност и гордост - човек изразходва енергия за допълнително подхранване на самочувствието, опитва се да се приспособи към някаква маска или образ, а също така отказва да приеме положителни енергийни потоци, ако те идват от недостойни, според него, източници.

Самохвалство – изразходва се енергия за описване на своите победи, като част от нея крадeн от нея изпитват неприятни чувства от чужд късмет. В резултат на това обектите на хвалене често биват унищожени от такъв поток от злоба и завист.

Перфекционизъм - енергийните потоци са насочени към ненужни малки неща и човек се фиксира върху грешките си. Желанието да се приспособи целият живот към идеала изисква сила, време и пари. И резултатите често не са оправдани.

Слаба воля - енергията се втурва към реализацията на чужди капризи. Такъв човек трудно натрупва положителни токове, защото е несъбран и чувствителен.

Ниско самочувствие - аурата изтънява поради постоянна саморефлексия, която не се отразява в практическите действия. Освен това човек изразходва енергия, за да се защити от хората и собствените си негативни емоции. Има голяма вероятност да станете жертва на енергиен вампир.

Алчност - силите се изразходват за привързаност към обикновените неща и постоянно безпокойство. Същото важи и за суетата, когато човек се увлича от мнението на другите за себе си.

Любопитство - енергията изтича за получаване на ненужна информация. Приблизително същата грешка се прави от жаден за власт човек, който се стреми да постигне ефимерна цел, като изразходва целия си енергиен потенциал върху нея.

Подозрителност - силите се изразходват за притеснение за възможни бъдещи поражения.

Лекомислие - няма механизми за задържане на енергията, всяка информация, дори и най-ценната, не се приема на сериозно. Такива амортисьори няма човек с нетърпелив характер, който нарушава биополето със силни емоционални изблици и постоянно очакване на нещо.

Инконтиненция - човек достига до състояние, в което не контролира действията си и извършва енергоемки действия, които не са необходими.
2772 от 8390 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.