Снимки на стена

ЛЮБОПИТНОТя ражда сина си, когато е едва на 5 години. Ето как изглежда днес най-младата майка в човешката история

Тази история не просто е любопитна, тя е истински феномен, за който учените и до днес не намират аналог и обяснение.

Лина Медина от Перу се прочува в цял свят благодарение на поразителния феномен от нейното детство. Всичко се случва през 1939 г. , когато загрижените родители водят детето си в болница. По непонятна причина настроението на момичето непрекъснато се мени, а коремът ѝ расте с часове.

Първоначално лекарите предполагат, че в стомаха на Лина расте тумор, тъй като на всеки нормален човек не може и да му хрумне, че такова малко момиче може да стане майка. По-късно експертите установяват, че по това време момиченцето вече е в 7-мия месец от бременността!

Тази ситуация се счита за уникална, тъй като момичетата в толкова ранна възраст просто нямат достатъчно развит организъм за възпроизводство. Тази аномалия се случилa само, защото тялото на момичето се развивало много странно. Още на осем месеца бебето започнало да има редовна менструация, а от четвъртата година млечните му жлези започнали да се развиват необичайно бързо.

Лина родила бебе на име Херардо (името било избрано в чест на хирурга, който направил цезаровото сечение). Детето тежало 3 килограма, по-късно пораснало здрав и силен мъж. По случайност той умира на 40-годишна възраст. (снимка 4)

На снимката по-долу можете да видите Лина на 23-годишна възраст с 18-годишния си син, който стои до нея. (снимка2)

Като възрастна Лина се омъжва, а по-късно се появяват и други деца. Жената доживява дълбока старост – известно е, че през октомври миналата година стана на 85 години, наскоро се появиха слухове за смъртта ѝ, но не са потвърдени със сигурност.(снимка3)

Тайната за това кой е бащата на първото й дете, жената отнася в гроба. Мнението на учените и експертите по този въпрос е разделено. Някои намират този случай за рядко явление, непорочно зачатие. Въпреки това преобладават много по-скептичните гледни точки.

Досега не е регистриран нито един научно доказан случай на непорочно зачатие, поради което експертите смятат, че в тази ситуация се касае за евентуално изнасилване на малката Лина. Има предположения, че детето може да е забременяло от мъже от нейното племе, както и в резултат на някакъв дивашки ритуал.

Така или иначе, Лина завинаги ще бъде запомнена от света като най-младата майка в историята на човечеството.
260 от 1158 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.