Аз ли сгреших с нещо или просто не ме обичаше?

От lilitka • 05.01.2015 • 1 коментар • 0/5


Pin It
Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.
Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.
Здравейте! Може би това е поредната история.... тъжна история.

Аз съм красива жена на 24г. с висше образование. От 9 месеца живеем заедно с приятеля ми, който е по-голям от мен. Аз все още нямам свое жилище и не изкарвам много пари - може би това е главния проблем дори и за загубата ми на самочувствие.

Отначало всичко беше добре, въпреки че го подкрепях и изслушвах относно болезнената раздяла с бившата му т.е. помагах му по всяко едно време с каквото и както мога, дори и финансово. Идваше и прекарваше цял ден при мен, излизахме почти всяка вечер.

Но непросъществувалата му връзка сякаш се беше превърнала в комплекс/фикс идея. След около 3-4 месеца започна да се отдръпва от мен, стана егоцентричен и високомерен. Само на моменти е мил и добър, а в другите се чувствах все едно съм половин човек, придатък- опитва(ше) се да ме кара да се чувствам зле, пресира(ше) ме...

Често гледа и коментира разни жени, разминавайки се с тях дори в мое присъствие. Понякога се кара(х)ме за какви ли не дреболии, всичко отрицателно му прави доста трайно впечатление.

Изпадайки в лоши ситуации, нервите му не издържат и на няколко пъти директно ми каза да си подготвям багажа и да мисля къде ще живея, защото присъствието ми го натоварвало.

Впрочем не съм от София, само следвам тук. След доста опити да променя нещата, така и не успях. Но въпреки това останах с него, защото ми пукаше и все още ми пука. Наистина не знам какво не се получи между нас.

Дали той не е тръгнал с мисълта да има някакъв човек до себе си, главно за да успокои болката си или просто нещо ни куца през цялото време. Почти съм се примирила с тази невъзможна връзка за мен и мисля, че и решението ми клони на към край, колкото и да ме боли и да не ми се иска.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.