на истинска история написана от един влюбен мъж

От rado_vn • 05.01.2015 • 0 коментара • 0/5


Pin It
Една истинска история написана от един влюбен мъж за една истинска жена.
Една истинска история написана от един влюбен мъж за една истинска жена.
Една истинска история написана от един влюбен мъж за една истинска жена.

Назифе първо бих искал да ти се извиня за всичко, най вече за надеждите които ти давам, че се намесвам в твоя личен живот.

ИЗВИНЯВАЙ МИЛО ЗА ВСИЧКО!!!

Сестра ми ми каза за теб, че има едно момиче което е много кадърно, бившия и мъж я пребивал от бой, не си гледал семейството и последствие драмата за голямо щастие за теб, миналата година сте се разделили, като сте оставили зад гърба си 10 годишен брак. Сега живееш при баща си и баба си с дъщеричка която е на 7 години, работиш усилено и гледаш семейството си. Единствено то което може би да ми е проблем е, че си била от друга религия.
Това беше преди два месеца може и повече. Аз не обърнах внимание, поради факта че бях толкова потънал в моите грижи и не виждах как може в бъдеще да има жена до мен.
Така, че аз по никакъв начин не подозирах, че мога да се запозная с теб.

Мина време, във вкъщи се успокоиха нещата, започнах да разбирам какво е да си сам, това, че сме сплотени във вкъщи и винаги сме били заедно в една къща 10 човека не запълваха липсващата част от пъзела. В този момент аз почуствах какво е да си сам. След като се прибера от работа, изкъпя и се преоблека, майка слиза долу и ме оставя сам, така аз осъзнавах и се питах "Това ли е моето семейство?" "За това ли направих тази къща?" "За това ли направих и обзаведох кухнята да хваща паяжина?", За това ли мечтаех да гледам как дъщеря ми няма Майка?” и още куп въпроси за които се питах кой е виновния и ако съм аз какво толкова съм направил грешно на този живот, че съдбата ме наказва в този момент по такъв начин.

Взех да усещам липсата на топлина на жена във вкъщи. Единствено ме крепи Ивелина но също знам, че и тя иска да има майка която да я гледа и възпита и предаде майчината си обич..

Много вечери ревах като малко дете, промених се за отрицателно време, отслабнах не от глад а нерви и притеснение с 15 кг за три месеца.

Аз съм силен, горд със самочувствие човек, който му се отдава всичко и постига целите си като спазва стъпаловидното развитие на човека. Но разбрах, че моята слабост е СЕМЕЙСТВОТО. Сигурно защото винаги съм мечтаел да имам семейство за което да се грижа и се радвам.

И така в началото на Декември взех да се замислям да започна ново начало, да се опитам да намеря подходяща жена която да иска голямо семейство , като не само мъж но и дете.

-Жена която да ме разбира, споделя, да се развива, да цени, уважава семейството си, живота си, роднините си...

-Жена която да е горда, възпитана, интелигента, да умие да цени работата си, хобито си...

От всички жени които сестра ми ми беше предложила и ми разказвала за тях, не можах да открия подходящата, дори да бяха някой от тях без деца, Българки, Туркини, Украинки, с по няколко апартамента във Варна, с висше образование, с добра работа, и т. н. не можа да ме впечатли нито една жена нямаше я искрата която е нужна да запали една връзка, една любов, един живот. Дори на много от тях не поисках снимка или нещо друго защото за мен това нямаше значение това, аз търсех човек отговарящ на моите изискване и ако е нужно, ще го търся с години.

Но в един момент сестра ми ми прати твоя фейс, разгледах профила без да пускам покана за приятелство видях, че имаш много смислени и добре казани коментари. Пратих ти покана да мога да видя и това което е само за приятели, също останах с много добри впечатления. Освен за коментарите но и за видът по който изглеждаш. При теб се получи искрата която търсих, сърцето ми започна да тупти и така прецених, че трябва да разбера що за човек си.

Това е дена 8 декември Ивка прави 9 месеца. В този ден започнах ме първия си разговор, имам чувството, че се е случил и преди 10 месеца. След разговора останах много очарован, оправдаха ми се очакванията и исках на другия ден пак да си поприказвам. И така започна магията която се случи за кратко време. За няколко разговора аз си казах 'Това е моето момиче" кипях от желание да те видя и поговорим на живо. Не можех да ти открия и един недостатък.

Ти си моето аз, ти мислиш, говориш, действаш, мечтаеш, обичаш, плачеш, бориш се, живееш като мен. След срещата на 28 Декември не открих и частица дразнене в теб. Сега си задавам въпроса ако бог ни събере "За какво, ще се караме в семейния живот?" "Кое е нещото за което, ще ти правя компромис?" Нямам отговори на тези въпроси, няма и основание да имам.
Но сега е момента отново да ти се извиня, защото има нещо което аз не можах да преценя, за втората ти връзка бях разбрал няколко дена преди да се видим но оставих да уточним като се видим.

Но чак днес може би разбрах някои работи за които съжалявам, че не обърнах, помислих повече внимание. Сега разбирам защо днешния ден за теб е много важен, защо толкова силно желаеш да си със семейството си.

С втората си връзка си наранила освен себе си но и цялото семейство, най близките ти роднини които ги обичаш много. Наранила си душата си, гордостта си. Както и си застрашила освен твоя живот но и на детето си на роднините си. Но да се благодарим на господ че си успяла да се измъкнала от калта в която беше затънала почти цялата.
От тук нататък Назе, ти желая от сърце най голямото щастие за теб и за твоята дъщеря, нека Бог да ви помогне за всички начинания за всички мечти да ги сбъднете. Не искам моите думи да са настоятелни и потискащи. Не искам да навредя на никой с моите действия. Ти ми казваш, че заслужаваш много, но и ти самата заслужаваш повече от много, ти заслужаваш най доброто защото си искрена, умна и добра, защото знаеш какво е ЛЮБОВ, защото знаеш какво е БОЛКА.

Ти си имаш собствен живот, свят в който аз не искам да влизам натрапено.

ЗА ТОВА СЛАГАМ КРАЯ НА ТОВА.

Не искам да избираш мен когато желаеш най силно да си близо до роднините си, които са почуствани обидени през миналата година с твоето държание и с твоите действия.
Не искам да ти напомням за миналото и вътрешно да те карам да мислиш какво да правиш от тук нататък. в най кратък срок.
Силно знам, че искаш да постъпиш по най правилния начин в момента.

За това СПИРАМ ДА ТИ ПИША,
НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ВЪПРОСИ КОИТО КАСАЯТ МЕН

Бъди сигурна в действията си,
Отговори си на всичките въпроси,
Реши всички проблеми така, че да не обидят никой.

Подготви Мелек по най - добрия начин за твоето решение каквото и да е.

Ти си достатъчно умна и искам да вземеш най доброто решение за теб и за дъщеря ти.
А аз, ще чакам твоето решение не зависимо какво е, аз, ще го приема и, ще остана щастлив, че имам приятел като теб. НЕ БЪРЗАЙ. Моята обич към вас няма да намалее, аз ви обичам и съм вземал моето решение на сериозно и то е, че искам да съм с вас вечно и никога да не се разделяме.

Аз не търся флирт или забавление за някакъв период, нямам време и намерение да се занимавам с НЕ СЕРИОЗНИ И ОБМИСЛЕНИ РЕШЕНИЕ. За това, ще оценя и отрицателни отговор, ЗАЩОТО ЧОВЕК КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗБИРА.

Ти си за мен най подходящата жена и никога не бих намерил толкова еднакъв човек като мен, НИКОГА. И за това няма какво да търся да подбирам, ти си идеалната и вече те обичам достатъчно и всяка постъпка против волята ми, ще я чувствам за изневяра на любовта ни.
И повтарям отново, реши какво, ще правиш от тук нататък, помисли за себе си и за детето си кое е най доброто, знам, че има и около теб мъже прецени добре с кой, ще се чувствате най добре. Живота си е твой, днес изпраща ме една година, добра или лоша съдбата и постъпките я направиха такава каквато беше. Нека новата година 2015 за теб и за мен да донесе много здраве, спокойствие, радост, любов. Нека съдбата да е на наша страна. Всичко това предстои и, ще започне още след няколко часа като часовника удари 12 часа. Нека утре сутрин започнем едно ново начало, н ов живот в който да забравим лошите моменти през миналите години, няка се радваме на децата си, нека се радваме на техните успехи и ги подкрепяме в техните падения.

Всичко това зависи от нас

Бъди щастлива, Бъди разумна, Бъди искрена, Бъди жена, Бъди себе си.
Аз съм плътно да вас и няма да се променя близките месеци. Очаквам стомано-бетонни отговори. Не искам да чувам Страх, трудно, невъзможно, химера и др. думи които са за слабите.

Ние с теб сме големи и отговорни хора родители сме вече и трябва да отговаряме за всяка постъпка която направим.

АЗ СЪМ ОТГОВОРЕН И ЗНАМ КАКВО ГОВОРЯ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО КАЗВАМ Е ИСТИНА И НЯМА ДА СКАЧАМ СРЕЩУ ДУМИТЕ СИ.

Това, че си Туркиня може само да ме радва и по никакъв начин няма да представлява проблем за мен.

Мен не ме интересуват приятели познати и т. н. тяхното мнение е толкова много маловажно и единствено бих ги съжалявал, че нямат семейство като моето.
Не съм очаквал толкова бързо, че ще предприема такива действия и да обещавам с теб, но се изисква защото ти трябва да си сигурна в мен ти нямаш време да се занимаваш с несериозни връзки, Ти не може да ме запознаваш с Мелек ако нямаме сериозни намерения.
ТИ НЯМАШ ПРАВО НА ГРЕШКА

ТОВА Е ЛЮБОВТА РАДО И НАЗЕТО.

Това е една история която предстои да започне

Обичам те и ти пожелавам с голяма радост да изпратиш старата година и с още по голям радост да посрещнеш новата година.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Обичам ви!!!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.