продължа ли да се боря или да се откажа?

От suuny • 24.11.2013 • 11 коментара • 0/5


Pin It
Какво трябва да се направи, когато чувствата са подложени на изпитание? Да си тръгнем, или да останем?
Какво трябва да се направи, когато чувствата са подложени на изпитание? Да си тръгнем, или да останем?
Здравейте, искам да споделя историята ми с вас защото наистина се чувствам отчаяна. Март месец започнахме да излизаме с един мъж, много свестен, изключително добродушен и приятен. Излизахме няколко месеца до началото на лятото.

Всичко вървеше перфектно, докато, той започна да се отдръпва малко-по малко, реших да бъда търпелива. Скоро щеше да заминава да работи на морето и му предложих да отидем заедно. Пролича си,че не го очакваше и,че се стресна. Не след дълго отлаганият разговор се състоя,каза ми,че не изпитвал същото като в началото и с поред него е по добре да се разделим. Така и стана, поиска да останем приятели, няколко дни след това отново се видяхме, чисто приятелски.

И аз реших да замина, да работя(в друг град разбира се) Заминах аз, започнах работа,чувахме се почти всеки ден. Имах някакви съмнения,че не е приятелски, но вече се чувствах малко- по добре и не обръщах толкова внимание.

Започнахме да си пишем с едно момче от моят град, започна да ми звъни, за по-малко от 2 седмици беше убеден,че аз съм неговото момиче, дори насрочи дата кога ще дойде при мен и искаше да си ме вземе обратно в нашият град. Но не стана така.

Бившият ми приятел не след дълго дойде и той да работи в неговият град, бяхме се разбрали да се видим така или иначе. Когато се видяхме ми каза,че искал да съм до него повече от всякога,че харесва сериозността ми, характерът ми, всичко, и иска човек точно като мен.

Реших да му дам шанс, и прекъснах контакт с новото момче. И така бяхме заедно цяло лято, виждахме се когато успявахме,все пак бяхме в различни градове. Държеше се по-добре от всякога, нещата които смяташе за сантиментални сега бяха нормални за него.

Изведнъж не знам какво стана отново, но отново започнах да усещам, едно никакво отношение, просто без старание, говорихме, каза ми,че всичко е наред и че се опитва да ме накара да забравя, грешките му. Повярвах му.

Края на лятото той трябваше да се прибере преди мен за да замине в Гърция за около 10 дни по работа, аз се прибрах след това и не се засякохме. През това време се чувахме,пишехме, всичко беше наред.

Върна се той, но сърцето ми отново сякаш не биеше заедно с неговото. Поисках да говорим и той каза, че може би е такъв, може би не ставал за приятел, може би чувствата му не били толкова силни както в началото. И момента в който заговори за чувства, беше ясно,че това е болната ми тема и,че ще се разделим. Обясни ми, че го прави главно заради мен,защото го е грижа и иска до мен човек, който ще ми дава всичко което искам.

От 3 седмици не сме заедно, виждаме се почти постоянно,постоянен контакт,изкарваме си чудесно заедно,забавно ни е, с часове сме заедно. На скоро поиска да говорим, каза ми,че му е адски трудно да гледа на мен като приятел, и може би трябва да намалим тези '' приятелски'' излизания,? ?а да си избие тези мисли от главата. Но ние продължихме, да се виждаме често, просто го искаме. Изключително близки сме, и знаем всичко един за друг.

Страх го е от обвързване, виждам,че е така, виждам и че го е грижа до толкова,че да предпочете да е без мен вместо да не съм щастлива.

Дори му казах,че според мен тази моя гледна точка за връзките ми,че искам сериозен човек до себе си го е отблъснала малко или много и той го потвърди, и че именно това което го е подтикнало към мен(това,че съм сериозно момиче) сега го е отблъснало.

Повярвайте ми ако беше просто поредният тъпак, щях да се откажа, но когато между двама души има истинска връзка и разбирателство, не искам да се отказвам.

Знам,че има чувства към мен, личи си по всичко. Постоянно ми повтаря колко съм красива, виждам погледа му. Но въпреки всичко казва,че не иска да се събираме. Ако имате идея как да постъпя, ще се радвам да ми дадете съвет.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.