бов и болезнена раздяла

От Диди • 13.01.2014 • 8 коментара • 0/5


Pin It
Аз искам да сме истинско семейство...той иска да ходи при детето си...кара ме да оставям сина си и да го следвам, иначе не можело!!!??
Аз искам да сме истинско семейство...той иска да ходи при детето си...кара ме да оставям сина си и да го следвам, иначе не можело!!!??
Здравейте!

Ще разкажа моята приказка: преди една година срещнах моя принц, с който се влюбихме от пръв поглед и сякаш той не беше виждал жена, а аз мъж!

Аз съм разведена от 6 години и имам син на 7 годинки. Той живее в чужбина емигрант е от 20 години, там се оженил за жена, която е на годините на майка му и понеже не можела вече да има деца направили инвитро, но с чужди яйцеклетки дефакто сурогатна майка...Когато се срещнахме той беше на ръба на развода, тоест аз бях последната капка в морето. След като се разведоха аз и сина ми заминахме да живеем при него.

Половин година бях при него и щях да запиша детето ми там да учи, но понеже не знаем езика и за него и за мен стреса беше голям, особено за детето ми. Изпадаше в истерии, плачеше, обвиняваше ме къде сме дошли, не спеше, не се хранеше. Естествено трудно приемаше и новия човек до мен.

Един хубав ден моята любов ми заяви, че трябвало да се връщаме в България щом не свиквал малкия ми пък аз не го оставям трябвало да си го гледам.

Неговата бивша ни следеше постоянно и го наказваше като не му даваше дъщеря му, защото "аз съм била курва" и не искала да си пуска детето!!! Това беше другата причина да се връщаме в България. Аз се съгласих, защото го обичам и търся най-доброто решение за всички.

Прибрахме се...той дойде с мен и уж ще заживява при мен.

Всичко започна от този ден: започна да се прибира всеки месец, естествено без мен( за да не се дразнела бившата му) С претекст, че дъщеря му го иска. Заявява ми го предния ден преди да събере багажа и дори не казва кога ще си дойде! Аз исках да ходим заедно, но той не желае... не можел да гледа семето на друг, тоест детето ми! Бившата му не иска да чуе изобщо да пусне детето в България.

Заради тези чести пътувания и поддръжка на две места финансово сме нестабилни. Всеки път като тръгва без мен искам да го оставя и не мога! Твърди, че ме обича, а всеки път ме кара да страдам...пет месеца продължава това нещо, дори сега пак съм сама. Аз съм красива жена и внимание не ми липсва, сина ми нито аз сме заслужили подобно отношение...

Учителка съм,заради него бях в дълга отпуска, но другия месец се връщам на работа и ще си вкарам живота в релси. Не зная как да постъпя? Обичам го и той също твърди така, искал да умрем заедно, н? ? не понася детето ми и ме наранява с поведението си! Това ходене и тия раздели няма да спрат, всеки месец ме остава по 10-15 дни и ми го заявява понякога сутринта като видя да събира багажа.

Аз съм чувствителна жена, семеен тип и искам човек до себе си, с който да споделям дните си! Не искам да страдам сама! Как да постъпя?

Да събера ли сили да кажа: Край! Да забия ножа веднъж! Или да продължавам така...Кой е прав? Аз искам да сме истинско семейство...той иска да ходи при детето си...кара ме да оставям сина си и да го следвам, иначе не можело!!!??

Аз сама си изгледах детето и нямам намерение да го оставя! Моля, ви приятели! Отстрани се преценя по- добре! Помогнете ми!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.