Мъжът, когото ще обичам винаги!

От danaya • 19.09.2010 • 46 коментара • 1/5


Pin It
Това е една история по действителен случай!История,която никога не съм си и представяла,че ще случи точно на мен!Преди да срещна голямата си любов,аз се държах с мъжете отвратително, както и сега,тъпча ги,използвам ги-сякаш го правя,за да си отмъстя,а знам,че те не са виновни за моите грешки в миналото!

Всичко започна преди около три години,когато тъкмо завършвах училище и си имах сериозен приятел от пет години,с когото се разделихме в последствие,поради стечение на някои обстоятелства. Живях си животеца, работех си-а бе,с една дума,нямах никакви грижи,но това,за съжаление не продължи дълго!Един ден просто се влюбих!

Влюбих се в един непознат човек,когото видях за пръв път!И още се питам как стана!Като го видях,имаше само една мисъл в ума ми,че това ще е мъжа на живота ми!Така и стана!

След като разбрах,че е бил женен и вече разведен,се зарадвах и започнах да поддържам връзка с него-постоянно му звънях,говорихме си с часове!И така в продължение на много време,докато не разбрах,че този човек си прави номера с мен!Уговаряше ми срещи,а после го виждах с други,но прощавах всичко!Дойде септември,в един прекрасен ден,той просто ми заяви,че заминава за чужбина...и замина!Правейки си сметка,този момент на раздяла беше най-ужасният в живота ми до тук!

Независимо,че него го нямаше,аз продължавах да го обичам все така силно,продължавах да му се обаждам,плащах му сметките на телефона,за да мога да му звъня-плащах си за всичко висока цена!ПЛАЩАХ СИ ПРОСТО,ЗА ДА ЧУВАМ ГЛАСА МУ!А на среща получавах едни големи лъжи и напразни обещания!Но...пак прощавах.

Той се върна през зимата. Беше ми обещал да бъдем заедно на празниците...Но когато се прибра дори не ме потърси,а когато ме видя,се направи,че не ме познава...аз пак простих,защото го обичах!

Тъй се мина доста време,на мен ми беше писнало от всичко и си намерих приятел,бях спряла да му звъня,но не спрях да го обичам и да мисля за него. След няколко месеца той реши,че съществувам и започна да ми звъни-аз много се учудих от това!Започнах да храня нови надежди и в последствие се разделих с тогавашния ми приятел!Историята имаше напредък в отношението му,но на мен ми беше вече станало мъчно за моите чувства и сякаш не исках да бъда с него,а го обичах все така!А и той пак щеше да заминава,а аз исках да бъда вечно до него,защото със всяко негово заминаване,аз умирах...

Към днешна дата,аз съм вече омъжена жена,нямаме все още деца,но имам чудесен човек до себе си,който не обичам...Моята любов си остава същата към другия. С времето не спря да ми пука за него,не спрях да го обичам...обичам го още повече-СТРАДАМ УЖАСНО МНОГО!Наскоро го видях с друга...стана ми смешно,като видях коя е,а той ме погледна гузен,без да ми продума...това,което видяха очите ми,ме довърши,срина ме изцяло!Често се случва да сме на едно място,аз умирам от ревност,когато е с нея,но просто не го показвам,правя се,че не ми пука,а всъщност искам да изкрещя пред всички,че го обичам и че искам да бъда с него,защото само него съм обичала в живота си и на него само мога да простя!

Вече не знам коя съм,не съм се хранила нормално,не мога да спя,защото постоянно го сънувам и плача...чувствам се изгубена.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.