инствената ми неизживяна любов. Спомени!!!

От sineochka • 14.10.2010 • 23 коментара • 1/5


Pin It
Здравейте скъпи розалинчета.
Аз съм жена на 25 години.Моята история, поне тази която ще ви разкажа, не е трагична. Но е нещо от моето минали, което не ми дава мира.Единствената ми неизживяна любов.

Преди 10 години се запознах с един мъж, 10 години по-голям от мен. Аз бях ученичка, а той учител в моято училище. На мен не ми преподаваше. Още от първия път, в който го видях се влюбих в него. Правех най-различни опити да се запознаем и сближим, и както всичко, което си наумя и това се случи. Разбира се нeщата ставаха много бавно. Тогава бях още малка и боязлива. Излизали сме няколко пъти на кафе. Говорехме си, смеехме се. Държеше се с мен по-различно от останалите “деца“ на моята възраст. Може да се каже, че бяхме приятели.

Един ден, тогава бях в 10 клас, аз го целунах, той отвърна на целувката ми. Даже каза, че ако е знаел, че ще се целуваме щял да се обръсне. Аз обаче се уплаших и му казах, че съм го направила, защото съм загубила бас. По онова време имах връзка с друг човек, с който временно бяхме разделени и помолих “учителя” да не казва на никого за целувката ни. След тази целувка се дистанцирах от него за известно време.

С момчето с което ходех се разделихме и аз пак започнах да флиртувам с учителя. Имаше един период в който си пращахме закачливи смс- и. Той също флиртуваше с мен, но никога не е предприемал каквото и да е било. Аз също не му бях казала, че го харесвам. Но това се забелязваше и от околните. Дори някои от неговите ученици са ме питали дали имаме връзка с него.

И така в 12 клас аз реших открито да му заява чувствата си. Той ми каза, че между нас не може да има нищо. Че сега не трябва да мисля за гаджета, а за университет. Каза че той нямало да ме направи щастлив. Че не е подходящ за мен. Аз го попитах – “А ти щастлив ли си в момента”, а той ми каза, че не е нещастен. Опитах се да го целуна, но той не ми позволи. А бях и все още съм съгурна, че имаше чувсва към мен. По късно разбрах, че и той е заминал да учи магистратура в друг град. Не знам защо но винаги си припомням тази история. Може би защото тя винаги ще си остане моята неизживяна любов. И един въпрос никога няма да ми даде мира – “Той дали е имал чувства към мен?“

Признавам, че не можах да пресъздам множеството ситуации и разговори, които съм имала с него. С годините паметта е заличила много от тях. Но ако все пак някой от вас би могъл да сподели мнението си ще съм ви благодарна.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.