Присъединете се към моя екип и станете част от семейството на Грийн Мастър, а ние ще Ви помогнем да реализирате мечтите си за самоусъвършенстване, благоденствие и щастие.

Погрижете се за здравето и красотата на семейството си и на своите приятели!

До 28.02.2015 г. може да се възползвате от безплатната регистрация за нови представители, която включва:VIP карта и заявление. На изключително преференциална цена от 2 лв. могат да бъдат закупени 2 бр. каталози, бонусна програма и ценоразпис. Можем да Ви предложим безплатни електронни каталози, електронни ценоразписи и други материали.

Не се обвързвате и не се ангажирате с нищо, ако не желаете, нямате месечни изисквания за определен обем покупки! VIP клиентите ползват отстъпка от цената на всеки продукт в размер на 30% до 70%! Вие избирате дали да бъдете клиент и да ползвате голяма отстъпка при закупуване на продуктите на Грийн Мастър или да създавате екип и да градите кариера, като създавате свои екипи.

Като нов представител ще получавате моите съвети и помощ. Аз ще бъда неизменно до вас, когато вие правите своите първи крачки в Грийн Мастър.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.