ИГРА за 20 точки
'Домашни любимци'

Учените смятат, че хората, които обичат животните и си отглеждат такива вкъщи, са много по-щастливи от останалите. Вие съгласни ли сте? Имате ли домашни любимци? Искате ли да си вземете някакво животно, което да си гледате вкъщи? Споделете с нас снимка на вашето животинче.

Как да се включите:
Публикувайте снимка на своя домашен любимец или на животното, което искате да си вземете за отглеждане. Ако желаете, може да ни разкажете накратко защо това е вашето животно и как то допълва или би допълнило живота ви. Не забравяйте, след качването на снимката, да добавите коментар към тази публикация, че желаете да се включите в играта.

Условия за участие:
1. Снимката трябва да бъде тематична.
2. Снимката може да е на един или повече от един домашен любимец.
3. Снимката трябва да бъде публикувана в личния профил на участващия потребител.
4. Снимка, качена от потребител който не е заявил желание за участие в играта или която не отговаря на изискванията, няма да бъде отчитана.

ВАЖНО: Pal.bg апелира към потребителите си да не се записват в играта, преди да качат снимка, с която да участват. В противен случай може да изгубят мястото си сред печелившите. Приоритет имат потребителите, които първи са качили снимка за участие, пред тези, които първи са заявили желание за включване в играта.

Първите 10 участника, публикували снимка на домашен любимец и заявили желанието си за участие, ще получат 20 бонус точки!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.