Здравейте,
Pal.bg отново ще дава точки за блог постове и този път няма да е необходимо някой да гласува за вас. За да спечелите точки от ваша блог публикация е необходимо тя да отговаря на 2 условия: да бъде уникална, т.е. вие да сте я писали и да не е копирана и също така да съдържа поне 200 думи (Можете да използвате този туул, който показва дали една статия е уникална и колко думи съдържа: http://www.plagiarismsoftware.net )
Всеки който напише статия отговаряща на горепосочените условия, трябва да използва бутона "Публикувай и изпрати за одобрение", като по този начин статията ще бъде проверена от нашите модератори и ако отговаря на условията вие ще получите 10 или 50 точки за нея. Точките, които ще получите зависят от това дали вашата статия ще бъде одобрена за публикуване в сайта Rox.bg или ще си остане като ваша блог публикация в Pal.bg. Ако вашата публикация бъде одобрена за Rox.bg то в сайта под статията вие ще бъдете посочени като автор, с линк към вашия профил в Pal.bg.
Няма ограничения за броя статти, които можете да напишете.
Също така за тези, които наистина имат желание по-често техните статии да намират място в Rox.bg, по-късно ще посочим теми и насоки, в които те да пишат, като разбира се винаги сме отворени за вашите предложения.
Статиите, които са уникални, но не са одобрени за Rox.bg ще получават по 10 точки и ще бъдат публикувани в блоговете на потребителите в Pal.bg.
Ако вие не сте от хората, които обичат писането и блогването, това не означава, че не можете да публиквате във вашите блогове - ако това, което публикувате във вашия блог не отговаря на горепосочените условия, просто използвайте досегашния бутон "Публикувай". По този начин вашият пост ще се публикува веднага, само че няма да получите точки за това.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.