НЕФРИТ И ХАУЛИТ – за покой, хармония и изобилие

Нефритът – китайският диамант

Камък на живота и дълголетието, дарява здраве и богатство. Наричат го камък на сърцето. Привлича и развива всякаква любов.

Пази като щит носителя си от зло и отрицателни енергии. Закриля децата от болести и осигурява психическа закрила.

Увеличава силата на тялото. Способства за съсредоточаване и яснота на ума.

Благоприятен е за белите дробове, сърцето, тимусната жлеза, ларинкса, имунната система, отстраняването на отрови от кръвта, нервната система. Укрепва филтриращата и почистващата система на организма и помага при отстраняване на токсини. Лечителите го използвали при болки в черния дроб, мигрена. Вързан за хълбока помага да се изхвърлят камъни от бъбреците. Подпомага плодовитостта и раждането.

Допринася за емоционален баланс и стабилност. Помага и за изобилие и пари. Изчиства енергийно и е подходящо да стои до други камъни. Има мощни успокояващи вибрации.

ХАУЛИТЪТ помага за прогонване на гнева, на тревожните мисли и негативните емоции. Изостря чувството за красота и хармония.
Той оказва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта.
Знае се, че хаулитът успокоява цялото тяло и отпуска мускулното напрежение, намалява стреса и подобрява съня. С други думи казано – КАМЪК НА УСПОКОЕНИЕТО.

Цена

Гривна – 15 лв; код – 167

Обеци – 5 лв; код – 168

Дизайн и изработка: Милена Ходжева

Налични в Самоков
Вижте още на www.poznanieto.net
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.