\"Да печелим заедно\", това беше добро, само да има малко повече точкА за нас :D , защото в момента наисинта е дооста бавничко, но с развитието на сайта, определено според мен ще се промени това.
Здравейте,
Както вие не спирате да посещавате Pal.bg, така и ние продължаваме да работим по подобряване работата и новите функционалности по сайта. От началото на другата седмица почти всеки ден очаквайте по нещо ново в Pal.bg.
Ето и част от нещата, по които работим:
- Игри - трябва да знаете, че сега просто ще стартираме първите игри, като това ще бъде насоката, в която постоянно ще работим и постоянно ще пускаме нови и нови игри. Важно е да отбележим, че игрите не само ще ви забавляват, но ще имате възможност да печелите и от тях.
- Лотария
- Групи по интереси - Не само, че ще може да създавате групи, в които да обсъждате всичко, от което се интересувате, но и ще има допълнителни печалби от тях.
- Чат
- Повече възможности при постовете на стената - като някои от тях са тагове, възможност за публикуване на настроение, анкети и др.
- Емотикони
- Мобилна версия на сайта, така че да можете да използвате всички функционалности бързо и удобно и от вашите телефони.
Това са само част от нещата.. Не сме забравили и за харесванията на коментари, редакция на коментари и постове, снимки в личните съобщения и линкове в коментарите... и още, и още, и още...
Не забравяйте, че това е само началото! С всеки изминал ден ще става все по-интересно, все по-забавно и все по-печелившо, защото това е нашата мисия - да се забавляваме, да общуваме и да печелим заедно!
Поздрави,
Pal.bg
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.