МАСКА С НАНОЗЛАТО

Поредният революционен продукт на Colway, базиран на голямото полско откритие – Натуралния Колаген. Благотворното действие на колоидното злато се подкрепя от интензивното регенериращо и подхранващо действие на рибения колаген и еластин. Разтворът, с който са напоени маските, се допълва от активни елементи като витамин В3, необикновено ефикасните в овлажняването и подхранването хиалуронова киселина и соли на пироглутаминовата киселина, богатия на активни есенциални съставки екстракт от алое, и накрая – от подмладяващия витамин Е.

Състав:

SodiumPCA– органичен елемент на човешкия епидермис. Ролята му в организма е да поддържа необходимото равнище на овлажняване. Солите на пироглутаминовата киселина имат гениални абсорбиращи и хигроскопични свойства като черпят вода от въздуха.

Колаген –заема 70% от белтъка на кожата. Колагенът, заедно с еластина, създава мрежа, която придава на кожата еластичност и плътност. Тя определя в най-голяма степен овлажняването, изгледа и кондицията на кожата. Апликиран под формата на гел, Натуралният Колаген има славата на изключително ефикасен - стимулира процесите на обновление, дълбоко регенерира, овлажнява и уплътнява кожата, с години задържа появата на нови бръчки.

Алое – богато на ценни аминокиселини, витамини A, C, E, витамини от група B, фолиева киселина, микро- и макроелементи, сред които калций, натрий, калий, манган, хром и цинк. Екстрактът от алое съдържа ензими и хидрокси киселини, които помагат за отстраняването на мъртвите клетки на епидермиса, подпомагат неговата регенерация и противодействат на стареенето на кожата.

Еластин – този белтък заедно с колагена отговаря за създаването на мрежа от подпорни влакна в кожата и за поддържане на нейната еластичност и плътност. Еластинът извлечен от рибите изглажда бръчките, регенерира и подобрява виталността на кожата. В маските с нанозлато засилва тяхното овлажняващо действие.

Хиалуронова киселина–отговоря за оптималната влажност в кожата, а оттам и за нейната еластичност и гладкост. С възрастта хиалуроновата киселина намалява, спада резервоарът на вода в кожата, от което тя става груба и суха. След деградацията на колагеновите влакна, това е втората причина за появата на бръчки. Хиалуроновата киселина може да свърже до 4000 пъти повече вода, отколкото е нейната маса.

Витамин B3– активира продукцията на церамиди в кожата, чрез които тя е по-добре защитена и губи по-малко вода през епидермиса. Витамин B3 изглажда и прави по-плитки дребните бръчки, тъй като стимулира производството на колаген и хиалуронова киселина. Препоръчва се за чувствителна и податлива на акне кожа, тъй като намалява свръхпродукцията на кожна мазнина (себум) и свива порите, успокоява раздразнението и зачервяването.

Витамин E– един от най-силните натурални антиоксиданти. Особено нужен на зрялата кожа, която има проблем с овлажняването, бръчките и землистия цвят. „Витаминът на младостта” прихваща свободните радикали, предпазвайки кожата от преждевременно остаряване и поява на бръчки. Връща на кожата нейната младежка виталност и блясък.

Злато – забавя загубите на колаген и еластин и подпомага реконструкцията на кожната тъкан. Въздейства на уплътняването на кожата, прави бръчките по-плитки и ограничава появата на нови. Благодарение на него е впечатлението за прояснена и сияйна кожа. Препаратите с колоидно злато действат дълготрайно, видимо забавяйки процесите на остаряване. Нанотехнологията ги направи козметичен хит в последните години.

Действия на Маските:

• Перфектно и дълготрайно навлажняват кожата на лицето.
• Регенерират епидермиса и редуцират дълбочината и дължината на бръчките.
• Връщат плътността и еластичността на кожата.
• Освежават кожата и й придават блясък.
• Връщат лъчезарната и младежка визия на лицето.

Приложение:

• Измиваме лицето (препоръчваме нашия Колагенов гел за миене на лице).
• Полагаме маската на лицето за не по-малко от 20 минути. Усещането за леко парене при първото прилагане е нормално.
• Изплакваме лицето с вода.
• Продуктът е предназначен за еднократна употреба.

Специални препоръки:

Отначало продукта се прилага през 2-3 дни. След 7-кратно приложение, за да се запази кожата в най-добра кондиция – е достатъчно да се ползва маската веднъж седмично, така че кожата да остане гладка, светла и овлажнена.

Съхранение:

Пазете продукта в сухи и хладни помещения и го пазете от пряк контакт със слънчевата светлина. Използвайте веднага след отваряне. Не се прилага при рани по лицето, обриви, инфекции, отоци и слънчеви изгаряния.

Следва да се очаква следният прогресиращ ефект:

След 1-2 процедури:незабавен овлажняващ ефект и насищане на кожата с колагенови пептиди, подобрява състоянието на епидермиса.
След3-4 процедури:редуциране на по-малките бръчки, стесняване на порите и намаляване равнището на меланин.
След 5-7 процедури:видима редукция на бръчките и ревитализация на кожата.

Внимание!Материалът и оформлението на маските е стандартизирано и се среща в много подобни продукти. Но решаващият за ефикасността на маската разтвор е авторска рецептура на Colway, к
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.