Ако се чувствате по-скоро изтощени, отколкото доволни от изминалия ден, ако изпитвате по-често напрежение, отколкото спокойствие, и към всичко това се добавя умора, моменти на подтиснатост и тревожност, знайте, че от много време вероятно, най-доброволно сте се предали в ръцете на един суров и безмилостен господар и той се нарича СТРЕС.

Нещо повече, той контролира живота ви в много по-голяма степен, отколкото изобщо предполагате. Повишават изискванията към вас в службата и вие губите съня си, близък човек влиза в болница и от тревога, дори и не помисляте за храна, при най-обикновен медицински преглед, или и без него, ви откриват заболяване и мъчителни кошмари превземат нощите ви, работният ден изсмуква и последните ви сили, и за себе си имате оправдание, че така се трепете, защото ви трябват пари, но дори и сега се чудите как ще си покриете сметките.

Толкова много свикваме с изброените стереотипи, че дори не ни минава през ум, че можем да премахнем единствената причина, която ги е създала и това е стресът.
http://poznanieto.net/seminari/osvobodi-jivota-si/
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.