Има ли пари в Мрежовия Маркетинг
Има ли пари в Тианде?
Попитайте първия български (доларов) милионер, постигнал това за по-малко от 3 години! Попитайте останалите, над 20 милионери от източните части на Европа, които бяха първи открити от сътрудници на компанията.
Тианде е официално действаща компания в 29 страни, но в повечето страни от западна Европа прави своите първи стъпки. Това означава, че пред всеки един от нас се откриват големи възможности, стига да сме готови и имаме куража да поискаме!
Защото анализите на фирмата са за 200 милионери през 2016, когато ще бъде и откриването на Америка!
И все пак не всеки ще стане милионер, това е ясно. Всеки сам за себе си намира своята точка на комфорт, а това може да бъде като успешен покупател, т.е човек, който ползва качествени продукти на ниски цени или такъв, който използва сериозната надценка и си докарва допълнителни доходи или 3-тата категория, хората, които продават бизнеса Тианде, което носи колосалните доходи.
Ако искате да промените своя живот, това е една възможност за Вас. И ако след време пасивните доходи идват сами, то в началото е необходим много труд. Готов съм да подам ръка на всеки, който се свърже с мен, независимо какво е избрал за себе си.
Успех на тези, които имат куража да поискат по-добро бъдеще за себе си и семействата си!
Аз направих моя избор, а Вие?
За повече информация:
kmit@mail.bg
GSM 0885708727
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.