България отново е на кръстопът. На 6 ноември избираме не просто президент и вицепрезидент на България, ние избираме посоката на историческо развитие на страната ни. Утре всеки един от нас трябва да реши в каква държава иска да живее оттук нататък. Утре всеки един българин решава дали след 4-5 десетилетия Вие и Вашите деца няма да сте малцинство. Дали родината, имаща над 1400-годишна история, ще продължи да съществува.
България води своята най-важна битка за последните 26 години – битката за оцеляването – физическо, религиозно, духовно, културно, геополитическо. На 6 ноември всеки един от Вас трябва да направи своя личен избор – да живее достойно и гордо да се зове българин в свободна и силна майка България или да води своята персонална битка за оцеляване, притиснат в ъгъла и молещ за подаяние новите силни на деня, назначени от Брюксел, Вашингтон, Москва или Анкара.
Ако не отидете до урните, ще оставите отново купеният цигански, етнически (на трите турски партии) и корпоративен вот да решат как ще живеете.
Затова днес мислете!
Гласувайте не за „по-малкото зло“ или с квадратчето „не подкрепям никого“, направете информиран и отговорен избор. Колкото повече хора отидат до урните, толкова по-малка стойност ще имат турските, циганските и феодалните гласове, толкова по-малък е шансът изборните манипулации отново да подменят реалния вот. Не позволявайте неграмотността и страхът да откраднат правото Ви на достоен живот.
Гласувайте за делата на кандидати, а не за партийни централи и обещания за светло бъдеще, което неведнъж са Ви обещавали, но след това са забравяли.
Помнете, че освен право, гласуването е и отговорност. Отговорност пред нас самите, пред децата ни и пред историята. Защото днес имаме възможността да изберем достоен държавен глава, да разбием досегашния порочен политически модел, довел до разруха, демографска катастрофа, до липса на ред и сигурност, до превръщането на България в безгласен наблюдател на събитията.
На 6 ноември съдбата на Отечеството ни е във Ваши ръце.
Да си върнем Родината!
Гласувайте!
България над всичко!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.