WELLNESS ОТ ОРИФЛЕЙМ - НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО!
Wellness от Орифлейм винаги предлага най-високо качество! Прочетете повече за нашите проучвания & иновации, както и за нашите сертифицирани с GMP съоръжения!

Проучвания & Иновации

Продуктите с марка Wellness от Орифлейм са проучени, разработени и формулирани в Швеция от опитни експерти и специалисти и със съдействието на световно известни учени. Използвайки доказани научни фундаменти, както и най-новите, базирани на факти, знания, нашите специалисти създаат продукти с уникални хранителни качества. Комплексите са формулирани на базата на синергичния ефект на различните съставки, който е доказателство за ползата на продуктите. Иновативните формули са базирани на естествени, натурални съставки.

Всички активни съставки са внимателно подбрани след подробни проучвания за тяхната безопасност и действие. Поддържането на актуална информация за новите съставки и иновации става чрез споделянето и обсъждането на идеи и знания по време на регулярни форуми с борда на научните съветници.

Разширените тестове за необхомими, за да потвърдят безопасността на продуктите, тяхната подробна съпътстваща документация, както и качествата им. Всяка разработка на нов продукт гарантира най-високо качество и функционалност чрез измерими резултати.

Продуктите Естествен Баланс са разработени и формулирани от професор Стиг Стеен и неговите колеги от Научния център за разработки в Игельоса, Швеция.







ПРОДУКТИ:
Продуктите с марка Wellness от Орифлейм са проучени, разработени и формулирани в Швеция от опитни специалисти със съдействието на световно известни учени.

СЪСТАВКИ:
Всички активни съставки са внимателно подбрани с оглед тяхната безопасност и ефикасност.

КАЧЕСТВО:

Всяка разработка на нов продукт гарантира най-високо качество и функционалност с измерими резултати.





Продуктите с марка Wellness от Орифлейм са разработени и произведени според най-високите стандарти за безопастност, качество и ефективност.

Wellness от Oriflame работи само с производствени съоръжения, които притежават международно установени и признати сертификати за качество.

• Всички таблетки, капсули и масла се произвеждат в производствени съоръжения, сертифицирани по GMP.

• Всички прахообразни продукти се произвеждат в производствени съоръжения, сертифицирани по ISO и IFS.

• GMP (Good Manufacturing Practice) е стриктно изискване при производството на фармацевтични продукти.

• HACCP означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки": систематичен подход за превенция за безопасността на хранителни и фармацевтични продукти.



Разработени в Швеция и произведени по МЕЖДУНАРОДНО УТВЪРДЕНИ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО
Нашите сертифицирани съоръжения по света

Важно е да знаете, че всички продукти с марката Wellness от Орифлейм са разработени и произведени с най-високо качество, според най-строгите стандарти за безопасност и ефикасност. Безопасността и ефикасността са подсигурени с потвърдени научни данни.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.