За суперхраните гъби рейши, Геловете от алое, коластрата и комплекса от супер омега мастни киселини.

Редовната консумация на суперхрани може да окаже решаваща роля за стимулиране на здравето на клетъчно ниво.
Не е за подценяване и факта, че чрез суперхраните тялото ни успява да си набави повече енергия с по-малко количество храна. Органите ни усвояват хранителните вещества най-добре, когато те идват от „истинската храна”

Суперхраните са живи, високоенергийни храни, които са диетични и в същото време притежават силата да изцеляват тялото ни.
Те са мощни източници на чисти протеини, витамини, минерали, ензими, антиоксиданти, добри мазнини, незаменими мастни и аминокиселини и други хранителни вещества.

Другата характеристика, която отличава суперхраната от хранителните добавки е нейната универсалност.
Или суперхраната може да се добави към храната на всеки човек, независимо от възраст и здравословно състояние. Което не може винаги да се каже за хранителните добавки.

Следващата разлика между суперхрана и хранителна добавка е нейната комплексност – с ключовите си съставки клетъчната храна задейства метаболизма и има по-цялостен ефект върху целия организъм и неговите системи. 〽️ Обикновено хранителните добавки са конкретно насочени към функциите на определени системи или процеси на очистване и хранене в тялото.

Като цяло и двете групи от липсващото звено – суперхрани и хранителни добавки подобряват здравето чрез намаляване на токсичността, подсилват самооздравителния механизъм, действат благотворно върху работатата на нервната, хормоналната и имунната система, а оттам върху жизнената енергия, ума, чувствата и духа ни.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.