Как работи сайта?
1. Качвате вашите вицове, чрез формата за публикуване на вицове, която ще откриете в началната страница или най-долу под описанието - бутона Качи виц.
2. След като публикувате вашите вицове, отивате в Мои вицове, копирате линка на вица и го споделяте във вашия Фейсбук профил, Фейсбук групи, фен страници или други.
Ново! Ако не ви се занимава с качване на вицове, то може да споделяте качените от нас вицове. Тях може да откриете във Всички вицове - бутона Всички вицове.
3. За всеки 1000 валидни преглеждания на споделените от вас вицове ще печелите по 1 лв. Без значение дали вие сте качили вицовете, които споделяте или сте споделяли вицове от публикуваните от нас.
Няма лимит на броя вицове, които може да качите, както и няма ограничения за броя вицове, които ще споделите. Колкото повече преглеждания генерирате на вашите вицове, толкова по-голяма ще е печалбата ви!
4. Заявявате теглене чрез Изипей, Пейпал или Еконт и получавате вашата заработка.


Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас като кликнете горе в дясно - Меню -> Пишете ни.

Минималната сума за теглене е 30 лв.

Покани приятел!
Ще получавате 10% от преглежданията на всеки поканен от вас приятел, без неговите да се намалят.
Т.е. ако поканите приятел, който се регистрира в сайта и след това генерира 10 000 преглеждания на вицове, то и във вашия профил ще се начислят 1000 преглеждания.
Преглежданията от вашите реферали се начисляват веднага!
Вашият реферален линк, който да изпратите на приятелите си ще откриете в Меню -> Профил.https://smqhdodupka.eu/register.php?ref=117
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.