Бени, това ти ли си или твоя двойничка?
Tatqna N
наистина
преди 1 седмица
Бени Василева
Валя,аз съм,на беседа в Белоградчишката крепост.
преди 1 седмица
Tatqna N
Валя ти къде я намери тази снимка, значи наистина е Бени
преди 1 седмица
Бени Василева
Вероятно Валя е посетила Белоградчишката крепост и аз съм изнасяла беседа.
преди 1 седмица
Бени Василева
Аз лично нямам тази снимка,но си признавам,стана ми приятно!
преди 1 седмица
Viva ❄️ La Vita
Да и аз съм ходила съм няколко пъти, Бени!
преди 1 седмица
Валентина Иванова
Бени, права си, изнасяш ни беседа. Аз съм ти колежка, екскурзовод съм. Снимката е от 2017 година и е от Инфотур в Северозападна България и Сърбия, който беше организиран със съдействието на общината в Белоградчик! Тук сме екскурзоводи и туроператори! А ти с такава любов разказваш, удоволствие е човек да те слуша! От много време си човърках мозъка от кэде те позновам! И днес като ровех из старите албуми намерих тази снимка! Между другото имам и други и са много хубави! Направени са от професионален фотограф! Снимките са на Лора, тя ми ги беше изпратила!
преди 1 седмица
Бени Василева
Валя,аз помня всеки инфотур,обикновено е март месец,защото съм изнасяла беседи .Мисля,че вашият инфотур го водеше Валя Александрова,представител на екскурзоводите от северозападна България.Тази година за първи път нямаше,предвид ситуацията и за първи път в своята история крепостта е затворена и в Белоградчик няма туристи.
преди 1 седмица
Валентина Иванова
Да, Валя Александрова беше организатор и водеше тура. Тура беше невероятен! Тогава търсихме истината във виното, но и до ден днешен не знам кое вино беше най-вкусно! Но през 2018 и 2019 г. не съм била на инфотуровете, защото бях в Египет на работа. А тази година тура се провали и въобще в нашия бранш нещата са зле, но вярвам, че няма да е все така! А ако искаш и другите снимки, ще ти ги изпратя!
преди 1 седмица
Бени Василева
Бих ти била много благодарна,Валя,ако ми изпратиш снимки.За мен са един красив спомен.Мисля си,че туризма е най-застрашен от кризата с вируса,но ще се оправят нещата.Ние имаме договорни отношения за американски круизи,с полски групи,с китайски организирани групи,с германци и още...но за съжаление май всичко се проваля.
преди 1 седмица
Валентина Иванова
И на мен ми пропадна пролетния сезон в Египет! Дано поне лятото да не ми отиде по дяволите! Само ми кажи къде да ти изпратя снимките. Има и много хубави снимки от скалите, има и още твои снимки. Ако искаш мога да ти ги изпратя по вайбъра или на имейл.
преди 1 седмица
Бени Василева
Ще се оправи светът и животът ни ще потръгне,но все си мисля,че вече няма да сме същите...Валя,на лични съм ти писала,имейла и фейса за връзка.Благодаря ти!
преди 1 седмица
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.