Сега се сетих нещо друго да ви напиша. Например за целувката, но не за тази между мъж и жена, а за тази целувка, която ние получаваме всеки ден, но не я осъзнаваме. Сутрин като се събудите и навън излезете слънцето ви целува със своите лъчи...вятър ако подухне, той ви погалва и целува... дъжд ако завали и той ви целува с дъждовните капчици... снегът падайки от небето и той ви целува със снежните си целувки, падайки някоя снежинка на устните ви... въздухът, дали е топъл или студен и той ви целува... Ако е студен, вие настръхвате от студ, а бузите ви порозовяват, а ако е топъл той ви нежно гали и целува... Ако застанете в парка под дърво и клоните му се навеждат и ви целуват със своите зелени листа и ви казват:- Отворете си очите за света и за природната красота. Светът е толкова красив, но за целта не трябва само с очите си да го гледате. Гледайте и му се възхищавайте със сърцето и душата си!!! И бъдете Благословени, Радостни и Щастливи!!!
Emiliq Petrova
Благодаря, Кейти и прекрасен ден!!!
09:03:55 | 28-03-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Даниела и очарователен ден!!!
09:03:55 | 28-03-20
Кали Димитрова
страхотна си Еми и много права! Бъди благословена, здрава и щастлива и ти!
09:03:58 | 28-03-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Кали И вие всички сте страхотни и ми е приятно много да си пиша тук с вас
10:03:15 | 28-03-20
Emiliq Petrova
Здравей, Галя и хубав ден!!!
12:03:23 | 28-03-20
Emiliq Petrova
Момичета, написах ви за някои целувки, а забравих да ви пиша за целувката на Морфей. Аз си бях пуснала да гледам едно хубаво предаване на Дискавъри Чанел и гледах за Дрю и Тий как разглеждаха различни Антики в Италия на пазара в Милано. Те купуват различни видове Антики, после ги реставрират и препродават с печалба. Има толкова красиви предмети, които не аз, а те мен ще изберат. Те ме запленяват и ако имах възможност да пътувам и пари, да купувам бих си купила невероятно красиви неща, направо мечта... И като усетих нежната целувка на Морфей, аз си стопирах телевизора, но не успях да си изключа ел. възглавничка, да се съблека и за сън да се приготвя...и така съм си заспала, както съм си седяла... ...
12:03:34 | 28-03-20
Кали Димитрова
то какво друго му одтава на човек при теди ограничения, ще си го догледаш
12:03:48 | 28-03-20
Emiliq Petrova
Така ми се излиза на разходка, поне на полянките покрай блока ни, но дъщерята не ми дава, даже и боклука да изхвърля... Тамън се бях наканила да си правя разходки сред природата и полски цветя да си бера и ни забраниха излизане навън. Кали, а сега лягам и продължавам да си гледам "Ловци на трофеи" с Дрю и Тий... а на теб хубав ден!!!
12:03:54 | 28-03-20
Кали Димитрова
Хубав ден Еми, макар и толкова затворен иэскучен! няма слънчева целувка, а само тази на Морфей и на мен ми се додрема....
13:03:07 | 28-03-20
Emiliq Petrova
Здравейте, Кали и Вера Аз не скучая, защото все си намирам някое занимание...Плетох и си гледах телевизия и Морфей за втори път се опита да ме изкуши и да ме приспи, но този път успях да му устоя, но май след малко ще заспя. Голяма борба е това да се бориш със съня...По-добре да се предам и хубаво да си поспя, а да не се мъча. Лека нощ и хубави сънища!!!
21:03:11 | 28-03-20
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.