Ket Nikolova‎ до ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ
7 часа ·
Машината за развращаване на българина беше задействана още в зората на прехода и вероятно ще бълва продукция и след неговия залез. Изкривените етични норми от соца, които тайно и полека бяха покварили поданиците на народната република, мутираха явно и бързо в уродлив поведенчески щам, заразил оповестеното с фанфари ново общество.

Абсолютната власт, която развращаваше абсолютно, беше заменена от толкова абсолютизми, че и Монтескьо би се хванал за главата. Абсолютното забогатяване с абсолютно неизяснен произход, абсолютното чалгализиране, абсолютната парвенющина, абсолютното опростачване, абсолютните поквара, корупция, порочност.

Арогантното поведение на новоизлюпения богаташ, депутатин, новопартизанин, властник, випаджия, известен с това, че е известен, презентирано и популяризирано с охота от чалгализирани медии, бързо се превърна в норма за подражание.

Защото общество, в което просто се заменя овехтялата идея за едно червено знаме с лъскавата идея за едно ферари в цвят червен, не го чака нищо добро.

Същото е, като да замениш овчарчето Калитко с фризьорчето Кулагин в модела за подражание на подрастващите

И да ги чакаш да подраснат променени, очовечени и цивилизовани.

Е, няма как да стане. Така подраснаха мамините синчета, които смятат, че по рождение са над закона. Така подраснаха и ромските синчета, които смятат същото.

Богатите наследници са напълно убедени, че всичко им е позволено. За тях милионите на мама и тати са абсолютната гаранция за тяхната безнаказаност в свят на абсолютна пазарна икономика, където всичко се продава и купува -палати, лимузини, магистрати, политици, депутати, чушки и домати.

Допълнено с порно-чалгата, здраво платени изроди като Слави Учиндолеца, за да прокламира и официализира тази гнусна "музика" на разврата... Сега си берем "плодовете" - гнилите
https://www.24chasa.bg/novini/article/8597709?fbclid=IwAR3fwkEYfHKC7jQ1BdTrebnIMEo5AKsIBjQFlpSnSp7EdD9XM9JI0QF2obU
М. С.
Жалко, но факт
18:06:16 | 08-06-20
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.