08:39
05 Август 2020
От: Телеграф медиа (472)
13121

0
СПОДЕЛИ:
Божков си призна: Подкрепям президента Радев, "Да,България" и Отровното трио срещу държавата
Кървавият олигарх Васил Божков си призна най-накрая, че подкрепя президента Румен Радев, "Да, България", Отровното трио, Мая Манолова, които искат да съборят властта с метежи.

Укриващият се в Дубай от 18-те си обвинения хазартен бос Ел Чапо пусна преди минути ново видео в типичния си мафиотски стил. На фона на златния череп с пура в ръка той прави най-чаканото признание. А именно - че буни държавата и дърпа конците на президента, когото нарича фигурант в телефонен разговор. Нека само да припомним, че именно Радев повтаря като папагал ара опорките на кръга "Капитал" и подсъдимия Иво Прокопиев за бунт срещу властта, зове за оставки на кабинета и на главния прокурор Иван Гешев. Без свян Ел Чапо заявява: "В момента подкрепям всички, които са срещу хунтата - президента Радев, "Да, България", БСП, Мая Манолова, Отровното трио". Мафиотският кървав бос подава и сигнала за всички, които се събират и опитват да правят метеж с думите "всички искаме това да приключи и всички, които работят за това, аз съм с тях".

На практика Божков признава аудиозаписите, разпространени преди време от прокуратурата, че финансира опита за сваляне на властта и дирижира целия процес, както и плаща всяка проява на изброените лица от калибъра на Мая Манолова, Отровното трио - Хаджигенов, Минеков, Бабикян и сие.

Припомняме, че снощи късно един от Триото - адвокат Хаджигенов дори беше изпратен на ГКПП Капитан Андреево и заедно с още няколко души успя за няколко часа да блокира магистрала "Марица", но после всички бяха махнати от пътя, за да преминават превозните средства. Още тогава протестърът заяви, че ще правят още провокации и блокади, без да уточни къде, вероятно очаквайки заповедите от Дубай.

По мафиотска традиция Ел Чапо отново не отговори за заграбените 700 млн.лв. от хазната, не отговори и защо е поръчал убийства, като сред нарочените са Делян Пеевски, Алексей Петров, дама, която живее в Швейцария. Не отговори и на въпросите защо иска да падне главния прокурор, който управлява институцията повдигнала на Божков 18 обвинения. Все въпроси, от които кървавия Ел Чапо бяга като дявол от тамян.
https://www.monitor.bg/web/files/articles/217688/gallery/thumb_1920x1080_Bojkov%20Cherepa.jpg
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.