Причината да напиша този пост е , че искам да кажа НЕ на страхът! НЕ на страхът от ковид 19 ! Българи , нима забравихме , че 500 години сме били под робство и оцеляхме !? Защо ни е страх толкова много от един вирус , който дори не знаем толкова ли е опасен или самият ни ум го прави такъв ?
Защо забравяме за важните неща , за които трябва да се тревожим?
Спомняте ли си за бащата , който миналата година бутна синът си от мост до Севлиево , къде е той сега и какво се случва с него ? Спомняте ли си за катастрофата в Хитрино , кой се оказа виновен и какво стана с хората останали без дом ? Какво се случва с онкоболните хора , за които няма пари и лекарства за лечение ? Нима темата за ковид 19 е най – важната , нима е нужно постоянно телевизията да бълва статистика колко са болните и колко са умрелите от ковид 19 ? Толкова ли е важно да се замажат очите ни с тази тема и всичко друго да остане забравено и на заден план? Отговорът е ДА !
Моля ви , не забравяйте да живеете нормален живот и не си вменявайте , продиктувано от медиите единствено и само как „ страшната „ болест ще ни зарази и ще умрем! Както каза един велик наш коментатор – Господ е Българин !
Помислете и си спомнете какво сме преживяли до сега и какво сме преодоляли ! Бъдете силни, смели и мислете разумно ! Хубав ден !
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.