Гел за интимна хигиена, подходящ за жени и мъже.
Нежната пяна почиства и омекотява кожата, придава изтънчен аромат и приятно усещане за свежест за дълго.
Идеален за ежедневната интимна хигиена както за жените, така и за мъжете. Подходящ за всекиденвна употреба.

Благодарение на съдържащите се в него мощни антисептици – колоидно сребро и масло от чаено дърво, гелът има изявен защитен ефект:

Ефективен срещу три вида патогенни микроорганизми (бактерии, гъбички и вируси), които може да предизвикат възпалителни заболявания;
Ускорява възстановяването на целостта на лигавицата на половите органи, премахва неприятните усещания, зачервяване, подуване, дава възможност за кратко време да се възстанови сексуалната функция;
Природните компоненти поддържат здрава микрофлора, омекотяват, овлажняват, предотвратяват възпаление и развитието на вагинална сухота, овлажнявайки лигавицата на влагалището и създавайки усещане за комфорт.
Активни съставки:

Млечна киселина – Натуралният продукт е необходим за защита на женските органи срещу вредоносните бактерии. При здравата жена флората на половите органи 90% състои от лактобактерии, произвеждащи млечна киселина. Ако по някакви причини количеството на бактерии е намаляло – много бързо се променя рН на лигавицата и способността й да неутрализира гъбички, бактериални агресори и др. Млечната киселина, която е част от съставките на гела, способства за съхранението на полезната флора срещу инфекции.

Екстракт от Алое – Притежава бактерицидни и бактериостатични свойства, активно срещу групи микроби: стафилококи, стрептококи, стомашни дифтерийни, дезинтерийни бацили. Също така оказва противовъзпалително и бързозарастващо действие. Повишава устойчивостта на лигавицата срещу действието на увреждащи агенти и ускорява процесите на регенерация. Прекрасен стимулатор, повишава защитните свойства на организма в борбата с инфекциите, съдържа природния антибиотик барбалоин.

Екстракт от листата на Салвия – Притежава дезинфектиращи, противовъзпалителни и спазмолитични свойства, премахва хиперемията на лигавицата и кожата. При използване външно има стягащо и антисептично действие, заздравява рани и микропукнатини.

Екстракт от Женшен – Адаптоген, мощен стимулатор на имунитета. Притежава противовъзпалително, антибактериално, заздравяващо действие. Подпомага овлажняването и възстановяването на лигавицата на половите органи.

Екстракт от аптечна Лайка – Оказва противовъзпалително, бактерицидно действие, обезболява и успокоява.

Екстракт от Лимонена трева – Съдържа ароматно масло, в състава на което има хераниол и цитронелол. Използва се в медицината и производството на козметика в качеството на антисептик.

Екстракт от Маточина – При нанасяне на кожата и лигавицата маточината има обезболяващо, противовъзпалително, антипруригинозно, антимикробно и противовирусно действие.

Масло от чаено дърво – Най-мощният естествен антисептик, притежава антиоксидантни свойства.

Колоидно сребро – един от най-силните природни антисептици, който е в състояние да унищожи повече от 650 вида бактерии и вируси.

Приложение: Препоръчва се като хигиенично миещо средство за жени и мъже.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.