Регистрирах се и сега какво да правя....
❤️ Невин❤️ Ферадова❤️
Сега споделяш публикации 9 на брой ,след един час можеш още 9 и така,харесваш публикациите на другите потребители ,качваш ежедневните игри от сайта публикация на деня и седмичната победител на седмицата на всеки 6 часа теглиш оракул,,гледаш реклами това е общо взето.Успех в събирането на точки и лотария !
14:01:28 | 28-01-21
❤️ Невин❤️ Ферадова❤️
Pal.bg е социална мрежа в която можете да намерите нови приятели и да спечелите страхотни награди.


Какво да правя и как да спечеля награда:
-------------------------------------------------


1. Намерете нови приятели и се забавлявайте.

2. Харесвайте, коментирайте или споделяйте това, което Ви допада. Всяко едно Ваше действие формира Вашият баланс от точки. Колкото по активни сте - толкова повече точки ще събирате. След това можете да обмените точките за пари или предметни награди от нашият списък с Награди,

3. Разгледайте и участвайте в ежедневните игри на Pal.bg от които също можете да спечелите точки.

4.Кажете на Вашите приятели да се присъединят и създайте Ваша мрежа от последователи. Печелите по 0.2 точки за всяка една точка спечелена от човек от Вашата мрежа.Другото голямо предимство е, че Вашата мрежа е на 3 нива – тоест когато вие поканите даден човек, той също ще покани хора, от своя страна и те ще направят същото, което означава, че с поканата дори на 1 човек, ако той е активен и кани хора, ще придобиете десетки, дори стотици хора във Вашата мрежа, които да ви носят постоянна печалба. Колкото повече хора каните, колкото повече хора канят те и поканените от тях, толкова повече ще печелите!

5.Ако даден ваш пост стане интересен за останалите потребители и събере голям брой харесвания, коментари и споделяния, то вие ще получите допълнителна точка за това,като колкото повече са популярните ви постове, толкова повече точки ще получавате.

Регистрацията в Pal.bg е безплатна.
Всеки човек има право на една регистрация в сайта.
--------------------------------------------------------------
14:01:31 | 28-01-21
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.