Болкоуспокоително средство
Прочетете внимателно цялата информация, преди да закупите или употребите този продукт, тъй като тя е важна за Вас. Спазвайте инструкциите за употреба на продукта. Ако имате въпроси относно този продукт, обърнете се към местният дистрибутор или се свържете с нашите специалисти чрез контактната ни форма като чукнете тук.

Какво съдържа тази листовка:

Описание
Ефект
Начин на употреба
Мерки за безопасност
Начин на съхранение и препоръки
1. Описание
Продукта е създаден по нанотехнология на Фондация Кеше, като помощно болкоуспокоително и противовъзпалително средство. Използва се при болки и наранявания на опорно-двигателна система (мускулите, сухожилията и ставите), а също и при повърхностни и по-дълбоко засегнати тъкани.

Продуктът „Плазмена писалка” се състои от:
• Излъчвател – меден носител (Cu), върху който са изградени и структурирани хиляди (моноатомни) нанослоеве.
• Пластмасов защитен корпус.



2. Ефект
Продуктът „Плазмена писалка” излъчва постоянен мощен енергиен поток от концентрирани магнитно-гравитационни (плазмени) полета. Те подобряват енергийната обмяна на клетките, с което се повишава способността им да поглъщат активните съставки. Плазмените полета действат на вазомоторната функция на кръвоносните съдове (отпускат гладката мускулатура) предизвиквайки разширяване на съдовия просвет. Така се увеличава притока на кръв и транспортираните с него необходими кислород и хранителни вещества към засегнатите тъкани. Това води до засилване на естествените заздравителни процеси в организма. Подобрява се лимфообръщението способстващо за ускореното спадане на подуването. Плазмените полета намалят възпалителните процеси в тъканите, болката и неразположението.

Плазмената писалка може да се използва и за рефлексотерапия. Рефлексологията показва наличието на неврологична връзка между кожата и вътрешните органи. Плазмената писалка стимулира рефлексните точки разположени на дланите и ходилата, и изпраща силен енергиен поток (плазма) към съответните органи, системи и мускулни групи. Рефлексологията подпомага способността на организма да се самовъзстановява като подобрява кръвообръщението и доставя допълнително енергия, кислород и хранителни вещества до клетките. Подпомага за отстраняването на вредните вещества от организма и спомага цялостната му детоксикация. С методите на рефлексологията се подпомага обмяната на веществата в организма, дихателната, ендокринната и имунната система.
Енергията на плазмената писалка се използва още за преструктуриране на питейна вода.

3. Приложение
Продукта се използва при болки и травми в мускулно-скелетната система, възпалени нерви, хронични и мускулни болки. Плазмената писалка също въздейства благотворно при:
• болки в гърба и кръста;
• болки в ставите (колене, глезени, китки и др.);
• дископатия;
• навяхвания и разтягания;
• дискова херния;
• кожни изгаряния;
• синдром на карпалния тунел;
• невралгия и невралгични болки по тялото;
• остър и хроничен тендовагинит;
• болка при възпалени хемороиди.

4. Начин на употреба
ЗАБЕЛЕЖКА: Пластмасовият защитен корпус не се отваря и излъчвателя не се вади от него!

4.1 При спортни травми, възпаления, изгаряния на кожата и други наранявания
Хванете Плазмената писалка с дясната си ръка. Насочете я към засегнатата област и я приближете максимално близо. Започнете бавно да я движете около травмата по посока на часовниковата стрелка в рамките на 3-5 мин. След 5 дни времето на сеанса може да се увеличи на 5–10 мин. Процедурата се прави 3–6 пъти на ден. Повтаряйте процедурите всеки ден до изчезване на проблема.

4.2 Рефлексотерапия
Върха на Плазмената писалката се допира до желаната рефлексна точка (вижте гърба на листовката) и се задържа там за 10-15 секунди. Прави се пауза 5-6 секунди, след което процедурата се повтаря отново. Сеанса продължава 3–5 мин. и се повтаря 3–5 пъти на ден.

4.3 Енергизиране на вода
Насочете върха на Плазмената писалката към чаша с питейна вода и я доближете максимално. Оставете я така за минимум 3 часа. След това водата е готова за употреба. Така направената вода може да се пие от хора и животни или да се използва за поливане на растения. Енергизираната вода запазва свойствата си за около 3 часа.

5. Мерки за безопасност
Продукта да не се насочва към очите и мозъка. Да не се отваря и мие под течаща вода. Използвайте го според инструкциите в тази листовката.

6. Начин на съхранение и препоръки
Ако забележите, че ефекта на продукта е отслабнал го поставете в чинийка с морска или друга сол за 8–12 часа. След това отново ще функционира нормално. Съхранявайте го на сухо и проветриво място защитено от удар и силни вибрации. При правилно съхранение продукта е с безсрочна годност.


https://www.zaryad.bg/shop/plazmena-pisalka-detail
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.