Здравейте всички момичета и момчета, чаровни Палчета!!! Изкарах тежка седмица, една настинка се опита да ме тръшне и първият ден почти успя...Но аз съм инат като магаре и лесно не се давам...борих се и настинката победих и вече съм здрава!!! Успявах понякога да влизам и да гласувам за публикациите ви, но в моят профил рядко влизах и затова не съм ви писала...Извинете ме, ще ви отговоря, приятели!!! Благодаря ви, че не забравяте и хубав следобед ви пожелавам!!! Ииии в Името на Исус Христос и от мен от сърце и душа ви благославям, да сте обичани, радостни, щастливи!!!
Emiliq Petrova
Една роза за всички вас от сърце и душа!!!
преди 1 месец
ВАНЯ НАЙДЕНОВА
Благодаря ти Еми за розата , радвам се че си победила настинката ,бъди здрава и благословена . Приятна вечер ти пожелавам и спокойни почивни дни !
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Обичам всички цветя, а Розата ми е любимото цвете!!! Малко трудно я победих, защото ми я няма силата от младостта, но успях и се радвам за това!!! Благодаря и хубава вечер ти желая, Ваня!!!
преди 1 месец
R❤o ❤z ❤a ❤
Благодаря,надявам се вече да си добре.Пазете се,здравето е най важно.Прекрасна,спокойна вечер от мен
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Благодаря, добре съм, Роза!!! Настинката е най-малкият ми проблем от всичките ми болести, но аз не им се давам!!! Прекрасна да е и за теб вечерта, пълна с радостни емоции и щастие!!!
преди 1 месец
Мая Бориславова
Еми, бъди силна, позитивна и обичаща, както винаги досега! Желая ти здраве, бодрост и дълголетие!
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Добър вечер, Мая!!! Благодаря и ти бъди здрава, радостна и щастлива!!! И хубава вечер!!!
преди 1 месец
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.