Николай Марков 7 ч. ·
Искам да припомня на уважаемия ни евроатлантически брат Фейсбук, че неговите "стандарти на общността" и начина по които ги разбира пък и прилага, съществуваха и в Съветския съюз. Дори в определени периоди от неговото съществуване срещаха разбирането и подкрепата на членовете на този съюз. За разлика от "общността" на днешния Оруел, която бива смилана в машина за кайма без никакво обяснение за причината. Няма проблем по същество, защото ние отдавна сме свикнали да ни говорят за свобода и демокрация, а да ни сервират диктатура - скрита и явна. И ние пак ще оцелеем, но за брата Фейсбук - не съм много сигурен. По-скоро не, по много очевидни причини.
------------------------------------------------------------------------------------------
Няма да оцелеят също и онези нови политически субекти, които ще се обвържат или са скрито обвързани с партията-майка БСП. Този тъмен антиполитически субект никога не е бил и няма да бъде друго, освен автентичното статукво от корема на което са произлезли другите форми на статуквото, което пък пречупи България за пореден път. Зная имената на заговорниците, затова предупреждавам навреме - вашата няма да стане. Не свалихме от власт ГЕРБ, за да дойде майката на ГЕРБ на власт. Надявам се, че съм пределно ясен.
Предупредени сте.
--------------------------------------------------------------------------------------------
А за новата мръсна дузина гладни политически отрепки ще кажа, че стъпват върху много тънък лед. Можете спокойно да лъжете себе си, избирателите си или който си пожелаете, но запомнете, че всичко си има цена. И ще я платите на мига. Предупредени сте и вие.
Моят избор е все същият - оставки, съд, конфискации и затвор! Казах.
Това все още е бездимния преход към истината. Към цялата истина!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.