КОНКУРС СЕЛФИ МАНИЯ

ВКЛЮЧИ СЕ
https://zonakonkursi.com/konkursi/selfi-maniya-5784
ПРИКЛЮЧВА СЛЕД: 31 дни

Политици, актьори, спортисти, обикновени хора, деца възрастни – селфи манията не подмина никого. Как обаче приемат тази мания различните зодиакални знаци? Кой обича да си прави селфи, кой го прави, но не си признава, и как се снимат сами различните зодии, вижте в този хороскоп.

ОВЕН

Овните са горделиви и самовлюбени, и като такива те обожават да си правят селфи. Снимат се вкъщи, навън, в колата докато шофират, на работа, изобщо винаги когато имат такава възможност. Принадлежащите към тази зодия хора не са любители на екстремните селфита, тъй като прекалено много се обичат, за да рискуват живота си.

ТЕЛЕЦ

Телците също обичат да се снимат сами, но никога няма да си го признаят. Те не заливат социалните мрежи със своя образ, не си правят демонстративно селфита на публични места, но ако разгледате телефона на телеца (без значение мъж или жена,) там ще откриете невероятно много селфита, направени обикновено у дома.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците нямат специално отношение към този вид фотография. Те не прекаляват със самостоятелните снимки, но от време на време ни напомнят за това колко са очарователни с някое селфи, качено в социалните мрежи. Те не полагат особено старание в правенето на този вид снимка, дори за тях не е от значение къде ще бъде направено селфито – просто вдигат телефона и се щракват, а и винаги им се получава.

РАК

Раците не харесват селфи снимки. Те не се снимат сами и никога не си правят селфи. За тях това е смешна мод,а превърнала се в навик за много хора. И ако все пак попаднат в някое общо селфи с приятели не обичат то да става публично достояние.

ЛЪВ

Лъвовете излъчват достойнство и царственост и са на мнение, че това трябва да се показва. Те са артистични натури и техните селфита винаги са интересни, забавни, дори понякога трогващи. Творческият подход им е присъщ и това си личи от техните самостоятелни снимки, които винаги им се получават.

ДЕВА

Няма по-самовлюбени от Девите. Те харесват всяка част от тялото си и смятат, че селфито е чуден начин да представят себе си. Девите нямат селфи (или поне няма да го покажат), на което да изглеждат зле. Те винаги избират снимката, на която изглеждат перфектно, споделят я със своите приятели в мрежата и разбира се, събират стотици лайкове.

ВЕЗНИ

Представителите на този знак не са любители на селфито, защото не обичат да са сами на снимките. За тях снимката е спомен от вълнуващо преживяване с приятели, което задължително означава, че на снимката трябва да са с поне още един човек. Везните не заливат мрежата със своя лик, те дори не умеят да си направят подобен вид снимка. Никога няма да си признаят, но те тайно хиляди пъти са се опитвали да се снимат сами, но просто не им се получава.

СКОРПИОН

Както винаги скорпионите си остават загадка дори и при снимането. Те не изразяват своето мнение относно селфито, но много често се появяват снимки в мрежата на общо селфи, където присъстват. Техните публични селфита са само в компания, но е сигурно, че съществуват самостоятелни селфита, но скорпионите никога няма да ги споделят дори с най-близките си.

СТРЕЛЕЦ

Чар и откровеност, ето това лъха от многобройните селфита, които стрелците споделят с приятелите си във виртуалното пространство. Те са чаровни и го знаят, за това бълват селфита от своите приключение. Техните самостоятелни снимки, обаче, винаги са от някое вълнуващо място, т.е. няма да видите стрелците да се снимат в тоалетната на заведение. Освен това почти всяка споделена в социалните мрежи снимка е придружена от дълго послание.

КОЗИРОГ

Козирозите не се впускате в безсмислени начинания, за това тяхното селфи винаги има някакво специялно значение за самите тях. С годините тяхната красота и очарование не само, че не увяхват, но и стават все по-привлекателни, а селфи снимките са един от начитните чрез, които те показват своето очарование. Рядко дават израз на чувствата си, но бъдете сигурни, че, за да се е стигнало до селфи значи им се е случило нещо вълнуващо за тях.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се смятат за съвършени и за това точно те са зодията, която произвежда най-много селфита. Без значение къде са, с кого са или какво правят те винаги намират минутка време за едно съвършено (поне според тях) селфи. Усмихнати до уши, с нацупени устни пред огледалото в някоя тоалетна, в библиотеката сред книгите, в киното, в кафенето, сами, с приятели – за водолеите е важно да се снимат. Тези зодии се снимат дори и в тъжни за тях моменти и по този начин споделят своето настроение с приятелите си в мрежата. Водолейте са фенове и на екстремните селфита, за единия лайк в мрежата са готови да си рискуват и живота. Те обожават да им се прави комплименти и да се показват винаги в своето съвършенство.

РИБИ

Рибите често предпочитат да остават извън центъра на събитията, но това съвсем не означава, че не са любители на селфи снимките. Те често си правят снимки, но споделят само тези, за които смятат, че са перфектни въпреки че си харесват и останалите. Рибите не са от самовлюбените зодии и не им е постоянно в мислите да се снимат.

Условия за конкурс СЕЛФИ МАНИЯ
Снимките в конкурс СЕЛФИ МАНИЯ , трябва да отговарят на настоящите условия.
Снимките които не отговарят на настоящите условия на конкурса, ще бъдат деактивирани.

Снимките с които участвате, трябва да бъдат лични, авторски – т.е. Вие да присъствате на тях, да се вижда лицето ви за да става ясно че сте вие (Снимка тип селфи).
Всеки потребител може да участва с едно свое селфи.
Трябва по всичко да личи, че снимката с която участвате наистина е селфи!
Снимки с лошо качество ще бъдат анулирани.
Снимки подкрепени от профили регистрирани и ползващи един и същ Ай-пи адрес ,или ползващи Ай-пи адрес на някой от участниците, ще бъдат отстранявани от участие.
Победителите се определят въз основа на броя харесвания на снимките, а когато те са равни, по-рано качената е с предимство.
Край на конкурса 2022-02-05 .

ВКЛЮЧИ СЕ

https://zonakonkursi.com/konkursi/selfi-maniya-5784
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.