Става дума за особено силни кодове на Светлината с впечатляваща динамика и енергия, които са оказали положително въздействие върху много хора, които са ги използвали ежедневно /самостоятелно или в съчетание/. Използването им не изисква предварителна подготовка или знания. Можете да използвате Златните Кодове на Шамбала без страх и с много любов.
Тези Кодове са чиста Светлина!
Всеки Златен Код е изключително положителен и засилва аурата и цялата енергиина система с незабавно въздействие върху физическото тяло, психиката и духовността, тъй като отваря в нас /около нас едно чисто пространство от жизненост, от чиста Светлина и непорочна духовна любов. Всички Светлинни Кодове могат да бъдат използвани паралелно с рейки, с медитация или самостоятелно, като цялостна духовна и енергийна система за лично развитие.
Важно е да се отбележи, че може да бъдат използвани от всички – не е необходимо да има някой Рейки или други умения и знания.
Опитайте ги – ще бъдете изненадани положително.
Златните Кодове на Шамбала са много силни инструменти в нашето ежедневие, тъй като с тях можем да засилим страни от нашия живот, които имат нужда от енергия: приятелство, талант, сила, самочувствие, съзидателност, енергия и жизненост, чистота, изобилие, свобода, връзки, духовност, радост, вътрешен мир!
Прилагайте ги свободно с Отворен Ум и много Любов!


Както става ясно --> Не е нужна специална подготовка..
За заинтересованите, ще предоставя някои от тези кодове:

Шабалла 3383 за тонус на приятелството.
Шабалла 3322 за тонус на съзиданието, таланта, силата, самочувствието, самооценката.
Шабалла 3377 за тонус на енергията, настроение, жизненост.
Шабалла 3366 за тонус на изчистването, духовни мистерии, знания.
Шабалла 3344 за тонус, осъществяване, успех, изобилие.
Шабалла 33 88 99 за тонус на любов, патос, привличане, връзки, дружба.
Шабалла 3310 за тонус на тялото.
Шабалла 3312 за тонус на просветлението, духовност.
Шабалла 3313 за тонус за късмета, синхрон, рои
Шабалла 3388 за тонус за хармония, мир, спокойствие, свобода.
Шабалла 3393 за тонус на радостта, щастие.
Шабалла 884 терапия на вътрешното дете
Шабалла 1111111111 терапия на дете
Шабалла 222 терапия на животни
Шабалла 771 терапия на растения
Шабалла 0721 терапия SOS!
Шабалла 0011 терапия на миналото
Шабалла 9900 терапия на бъдещето
Шабалла 111211 холографна/квантова терапия и чистене
Шабалла 4488 мнократна терапия на нивата
Шабалла 4949 увеличен поток енергия

Но нека обясня, как точно се използват -->

Прочетете всички кодове заедно или само този, който ви интересува и допада, три или повече пъти. Четете бавно и медитативно. Подчертайте с тон всяка дума и число. Винаги четете думата „Шамбалла” и значението на кода. Пример: четем „Шамбалла 3383 усилване на приятелството”. Числата четем както ги възприемаме в определения момент, т.е. „трийсет и три, осемдесет и три” или „три- три, осем – три” и т.н. Същото така, прочитаме кода /който ни интересува/ три или повече пъти /няма ограничения/ и наблюдаваме неговото влияние: как се чувстваме, какво се случва в нас и около нас и т.н. Проследяваме дали кодът донася промени в нашия живот. Използваме го ежедневно в продължение на поне един месец. Колкото повече пъти на ден го използваме, толкова по-добре. Можете да го произнасяте на ум, за предпочитане гласно, така, че да чувате думите и числата и да въздейства пълната сила на дадения код.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.