Здравейте, скъпи потребители на www.pal.bg !
Вече имате възможността, Pal.bg да стане Ваш !
Обявяваме PAL.BG за продажба, на символичната цена от хиляда ( 1000 ) лева.
Към момента, изработката на такъв сайт струва над сто хиляди ( 100 000 ) лева.
На 25. юни 2022 г. , сайта ще бъде прехвърлен на физическото, или юридическо лице, което е предложило най-високата цена за придобиването на сайта www.pal.bg
При липса на предложения за закупуване, сайта ще бъде закрит до 30. юни 2022 г.

Поздрави!
Pal.bg
Katlina Petkova
Е сега вече загубихте и малкото останали тук
19:05:36 | 30-05-22
Pal.bg
Правим най-доброто което може да се направи- Даваме нов шанс на сайта.
19:05:44 | 30-05-22
Katlina Petkova
Регистрирана съм в сайта от 2014г. Май тогава тръгвахте? Отказах се да влизам до миналата година. Можете да видите по рег файловете, че от една година сайта ми е зареден постоянно на екран. За тази една година видях как много стойностни хора си тръгват от тук. Малкото, които останахме ви повярвахме. Не съм тук за наградите ви. Ще остана докрая. Просто ми е интересно какво ще се случи!
20:05:04 | 30-05-22
Валентина Иванова
Дано да го купят! И аз съм тук отдавна, но с това изискване за реферали и то много на брой за получаване на награди, много от редовните играчи се разочароваха и напуснаха! Аз съм от малкото, които останаха! Ще бъде жалко, ако го закриете!
20:05:10 | 30-05-22
Стела Йорданова
Жалко това беше сайт в който намерих много приятели ,беше част от ежедневието ми.Без думи съм .Промяната на правилата го погубиха .Моят съвет е просто да потърсите начин сайта да бъде възроден наново,а не да го закривате.Тук бяхме като едно семейство .Ставах и лягах със сайта.Помислете добре преди да вземете крайно решение.Има ли желание винаги се намира начин!
20:05:15 | 30-05-22
Nana Stoikova
От самото създаване на сайта съм, това е първия сайт в който влязох, лягах и ставах с него, защо променихте правилата?! Ако премахнете условието за намиране на реферали, хората сами ще се върнат...Повярвайте!
Стела е права- има ли желание, винаги се намира начин.
20:05:33 | 30-05-22
Димитър Димитров
Жалко много жалко.Реферали пък сега го и продават.Маи много хора ще се махнат от тук разочаровани включително и аз.
21:05:12 | 30-05-22
Emiliq Petrova
Добър вечер на всички, момичета и момчета тук в сайта!!! Добър вечер и на вас, Ръководството на Pal.bg!!! Искам да ви кажа нещо за себе си и за живота си!!! Аз нямах още 5 годинки, когато загубих баща. Никога няма да забравя този ден, когато ни казаха и го докараха от София. Майка ми се ожени втори път и той се разболя и тогава стреля в майка ми и се застреля...Аз я видях, беше страшно, бях в 5 клас. Но се намериха хора, които спешно я закараха в Габровница и със самолет за София и лекарите я спасиха, за което съм им много благодарна...Така животът ми поднасяше едно след друго изпитания и аз ги преодолявах. В брака не случих и едва 5 години издържах и една нощ избягах с двете си деца и се разведох...Майка ми ми помагаше и тя и Исус Христос винаги ми помагаха в трудния ми живот. Нямах закрила от баща, нито от мъж, но сама се борех и не се отказвах и така побеждавах и решавах проблемите си!!! Затова Ви написах малко от патилата ми в моя живот и да знаете, че никак не ми е било лесно, но никога не се предавах, а смело вървях напред, докато успявах да победя и да си реша проблема!!! Аз няма да бягам от сайта до края, но не искам да има край този хубав сайт и приятелите ми да не мога да им пиша и те на мен!!!
21:05:46 | 30-05-22
Станислав Михайлов
Присъединявам се към мнението на коментиращите, че сайта трябва да остане, дано се намери купувач!
00:05:35 | 31-05-22
Николина Панчева
здравеите тук се запознах с много приятели от нашата роди8на . ще ми бъде тъжно да се разделябс всички а също и с вас . . не може ли да смени името и пак да си съществува саита . . вече се раделих с Ятото . сега и вие искате да си отидете .
14:05:36 | 31-05-22
Emiliq Petrova
Николина, моят първи сайт беше Сибир и там имах много приятели и блог с много хубави неща в него и много снимки на децата и внуците ми и мои от младостта ми... Но Сибир изчезна незнайно как, даже не ни писаха и вече го нямаше... Вторият сайт, който също харесвах и той изчезна и беше Ятото...Не искам и този сайт да изчезне...Тук ми е приятно и се радвам като съм тук и мога да пиша разни неща и да публикувам, да харесвам публикациите и да коментирам понякога!!! Мечтаех си до есента да събера точки и да си поръчам един хубав парфюм за Рождения ми ден, но сега няма да мога да събера точки и така... Моля ви се от сърце и душа, направете всичко възможно сайта да си остане и всички да се радваме много от това!!! Бъдете всички благословени!!!
16:05:14 | 31-05-22
Emiliq Petrova
Не мога да търпя, когато на някой му е безразлично, както в момента, когато се решава съдбата на сайта ни!!! И да ни казва, че има Фейсбук и Месинджер!!! То, много неща има навсякъде, но ти избираш това, което на теб ти харесва, а не някой да ти дава насока и акъл какво да правиш!!! Да защитим сайта си и да не се отказваме от него!!! Дай, Боже някой, който има пари да го купи или ръководството да реши и да продължи да ни радва!!! Луиз Хей казва: Обичай себе си и детето в себе си!!! И ако нямаш от някъде радост, самичък си я създай!!! Купи си лакомство, дреха, бижу, ако имаш хоби го работи, а може и ново хоби да си намериш и му се отдай и зарадвай детето в себе си!!! Радостта е най-мощната енергия след любовта!!! Тя премахва пречки и постига желания!!! Луиз Хей сама се е излекувала от Рак в последен стадий!!! Аз И се възхищавам на тази жена с висок дух и съм чела много от книгите И... Първата книга, която прочетох от нея е "Силата е в теб" и тя ме промени отвътре навън и аз избрах да съм щастлива, въпреки всичко случващо се и съм в хармония и разбирателство със своето вътрешно Аз!!! Радвам се, че съм тук в този сайт!!!
17:06:15 | 01-06-22
Стефан Стефанов
Аз искам да попитам понеже ми се струва подозрително как мога да разбера дали сайта все още плаща понеже съм нов благодаря на всеки който се отзовава
17:06:05 | 02-06-22
Бени Василева
Условието ви за набиране на реферски, които да бъдат и активни при това, което, повярвайте е невъзможно, отчужди хората от сайта. Тръгнаха си разочаровани и излъгани. А помните, нали, преди години колко активни членове имаше сайта?
08:06:22 | 03-06-22
Николина Панчева
добро утро палавници все още сме тук . и това е хубаво . на 25 ще бъбем абитуриенти . много време бяхме заедно но довреме разделно / свикнах с вас и като влеза в нета наи напрет поздравявам пал . бг . .имам много истории за разказване но няма време . седя си днес на 1 столчеи пиша . нета ми блокира и аз отивам в коридора . на хотела . за давлеза при вас и да поздравя . вече живея в частен хотел на златните пясъци . тук има много туристи . те по цял ден са на двора в басеина ами това е за днес . времето е хубаво . морето е спокоино и плажа е чист .
08:06:43 | 03-06-22
Христина Бойдева
Е, като ще се закрива сайта, неможе ли поне да си вземем наградите , без да регистрираме нови потребители?
15:06:48 | 03-06-22
Неви. .
Не реагираха веднага, просто бях в шок от новината! Много трудно преживях закриването на Ятото, сега е същото... Тук съм от 2014, не е лесно да се разделил с приятелите! Няма нищо общо тази атмосфера тук, с Фейсбук, аз дори почти не влизам там. Подкрепям всички вас, които писахте по-горе.
Да помогнем на сайта, мисля си, че ако се увеличи бройката на рекламите, които гледаме, да се завиши броят на точките, да се намалят като брой и цена наградите и разбира се, да се намалят рефералите. Ще се върнат почти всички палчета!
Приятели, помислете с какво бихме могли да помогнем, за да остане сайта!
15:06:48 | 03-06-22
Валя Йорданова
Неви аз скоро предложих каненето на реферали да е в отделен раздел за да не е обвързано с наградите но идеята не беше приета, Аз също искам сайта да остане тук намерих много приятели
16:06:34 | 03-06-22
Неви. .
Надявам се да се намери решение и да остане Пал!
18:06:02 | 03-06-22
Николина Панчева
добро утро тук времето е прекрасно . .хаите на морето . това в покана към всички . елатр да се запознаем . и каня и ръководството на Пал бг . елате по1инете си . и на есен пак съберете дружината . може да е с друго име но не ни закриваирвваите саита . тук имаме много приятели . как ще се видим на живо . много сме далече и тук ни е хубаво . споделяме си болките . разменя си новини .а вие искате дяа закривате саита . .а
09:06:33 | 04-06-22
Радослав Петков
какви 100 000 лева?да се направи такъв сайт трябват най много 2000 лева...какви са тия изказвания?да кажеш,че не съм запознат,разбирам...
10:06:59 | 05-06-22
Pal.bg
Радослав Петков , със сигурност не сте запознат с изработването на социална мрежа, която автоматично дава точки за активност, точки за ежеминутна, ежедневна и седмична игра. Отделно от това начислява точки и от мрежите на потребителите. Вие не сте запознат подробно дори с функциите на www.pal.bg , а взимате отношение по въпроси които не сте проверили. За ваше сведение, само за пренаписването, а не създаването на www.pal.bg , най-ниската обявена цена беше 118 000 лв. без ДДС . Първо проверете за какво става дума и след това правете такива изказвания. Да, обикновен сайт струва 2000 лв. , не и Социална мрежа с автоматични точки, функции и игри. Дори и да се съгласим , че всеки сайт струва 2000 лв. , ние този ще ви го дадем за само 1000 лв.
15:06:54 | 05-06-22
Радослав Петков
и да го купя тоя сайт,кога ще си избия аз парите?като е толкова хубав сайта,защо го продавате?
17:06:53 | 05-06-22
AN DI
Каква е уловката?
18:06:37 | 05-06-22
Радослав Петков
другото което е,къде я има тази информация,че пренаписването струва толкова?знаете ли,че за 100 долара мога да си закупя много добра система за социални мрежи?
19:06:34 | 05-06-22
Pal.bg
Никъде не сме казвали, че ще си избивате парите. Без спонсори и рекламодатели , не могат да се покриват разходите на такъв сайт. Ако този сайт можеше сам,дори само да си покрива разходите , без да прави печалба, въобще нямаше да бъде обявен за продажба . Този сайт е за хора които могат да доведат рекламодатели и спонсори. Не е за дребни тарикати, които не осъзнават сложността на Pal.bg и подхвърлят партенки, че могат да си купят система за социална мрежа за 100$. На бикновена система за социална мрежа, може да си направите обикновен сайт, който няма нищо общо с Pal.bg
Ако имате някакви сериозни намерения за закупуване на сайта ни напишете съобщение за да ви дадем повече информация.
Ако ще си чешете езика тук с някакви негативни коментари, при следващия подобен коментар ще бъдете деактивиран!
20:06:41 | 05-06-22
Неви. .
Има ли новини за съдбата на сайта?
21:06:22 | 11-06-22
Теди Иванова
Благодаря на Pal.bg. за наградите,които съм получила!Това е последно от мен!
13:06:28 | 12-06-22
Николина Панчева
и аз имам 2 награди но не това е важното . важното е че няма да се срещаме всеки ден с нашите палавници
16:06:43 | 12-06-22
Emiliq Petrova
А аз имам само една награда, събирах точки за втора награда, но не успях... Наградите са хубави и ми харесват!!! Благодаря за моята награда, на Pal.bg!!! Беше преди няколко години, парфюма е чуден, нежен и аз си го пазя, да си го имам дълго време, а и шишенцето е красиво...Аз обичам красивите неща, които като с магнит ме привличат и когато си купувам нещо, дреха или книга, не аз ги избирам, а те мен избират!!! Хубав ден на всички Палчета прекрасни!!!
17:06:37 | 12-06-22
.... Дани
Всяко нещо, което има начало, има и край.
Източна поговорка
Успех в бъдещите ви начинания...
19:06:19 | 23-06-22
Pal.bg
Няма желаещи външни купувачи.
Последния вариант е Вие потребителите да се организирате и да купите Pal.bg
Ако не успеете, има вариант при който трябва да събирате месечно около 200 лева. Толкова са разходите всеки месец за функционирането на сайта. Това включва месечна такса за сървърната компания която съхранява сайта и базата данни,годишна такса за сертификат за безопасност , годишно плащане за домейн.
При такъв вариант ние безплатно ще администрираме сайта.
Ако повече потребители започнат да си плащат членски внос от 5 лв. , или примерно 3 лв. на месец ( в зависимост от броя потребители които внасят членски внос) , може да остава и бюджет за награди.
Ако сайта се разрасне и привлече рекламодатели и спонсори, може бюджета за награди да се увеличи, може да отпадне членския внос събиран от потребителите, може да се предвиди заплащане на администрация и програмист.
Общо-взето , това е ситуацията и положението в момента.
17:06:46 | 27-06-22
Неви. .
Приятели, да не пропускаме тази възможност, да се включим!
17:06:50 | 27-06-22
❤В. ❤️ С. ❤
Мене ме пишете за , защото искам сайта да не се закрива.Дано да има и други загрижени за сайта.!!!!
18:06:20 | 27-06-22
Неви. .
Тези, които ще се включите, пишете!
20:06:08 | 27-06-22
Радослав Петков
хайде де,нали беше много велик сайта,защо никой не го купува?
07:06:41 | 29-06-22
Emiliq Petrova
Радославе, аз не можех да влизам до сега, сега влязох от много дни насам... Но не обичам да виждам и чувам негативни неща, затова и не гледам новините. Аз сама си избирам предаванията, които да гледам... Теб май те е яд първо на себе си, после и на другите!!! Я си помиисли хубаво по въпроса...И знаеш ли, че каквито думи, мисли и неща правиш, те отиват в пространството и като бумеранг пак при теб се завръщат... Аз може да съм бедна, да нямам богатства, но никога не бих навредила на някой човек, а бих му помогнала даже и със съвет да е!!! И писах на Неви, че съм съгласна да давам пари като такса ли ед, но да може сайта да съществува и да ни събира тук като едно голямо семейство на приказки и раздумки!!!
13:06:17 | 30-06-22
Emiliq Petrova
Pal.bg Аз Емилия Миланова Петрова съм съгласна да давам необходимата сума за сайта, за да сме тук всики приятели и да се радваме на всичко тук!!! Щастлива съм, че най-после успях да вляза!!! И благодаря на вас и на Неви от сърце и душа, че тя ме информира за всичко в сайта и ми писа, че мога вече да вляза!!! Бъдете всички вие Благословени, живи и здрави, радостни и щастливи!!!
13:06:22 | 30-06-22
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.