Американският военен анализатор Скот Ритър:
✔️ Русия не се договаря предварително. Не и по време на войната. Преговорите ще бъдат в самия край и ако сте във война срещу Русия, преговорите обикновено изглеждат като безусловна капитулация. Но ако сте на страната на Русия, тогава преговорите за вас означават, как можете да превърнете победата в устойчив мир.
✔️ Русия не се интересува много от Румъния или Молдова, ако решат да изпратят войски в Одеса и Приднестровието. Русия ще унищожи толкова румънски или молдовски войници, колкото са й необходими, ако се осмелят да направят подобни авантюри. И Румъния, и Молдова знаят за това, знаят, че армиите им са незначителни.
✔️ Вярвам, че Русия ще превземе Одеса. Това е градът, в който през май 2014 г. нацистите вкараха 150 руснаци в Дома на профсъюзите, запалиха го и убиха около 50. Русия не забравя! И тя не прощава! Одеса е символ, а руснаците уважават символите. Ако не разбирате това, вие просто не познавате Русия.
✔️ Друга причина е, че украинците използваха брега на Одеса, за да атакуват руския флагман. И те получиха помощ от американското разузнаване с целеуказанието. Ето защо САЩ се паникьосаха. Сега украинците твърдят, че са получили ракети Harpoon и могат да удрят кораби на голямо разстояние. В този случай Русия ще загуби стратегическата дълбочина на Черно море, а това е неприемливо за нея. Следователно тази война няма да приключи, докато руският флаг не се развее над Одеса.
✔️ Има и Приднестровието. Ако Русия не го достигне, тогава тя ще получи точка на уязвимост, НАТО ще получи полигон за агресия. А за Русия това също е неприемливо. Не организирате операция с такъв мащаб, че веднага да спрете всичко! Следователно Русия е длъжна да се обедини с Приднестровието, тогава ще получи сигурност. И жертвите от 2014 г. ще бъдат отмъстени, а Украйна вече няма да може да заплашва.
✔️ Няма да потопите флагмана, след което да останете ненаказани. Украйна ще си плати цената, повярвайте ми! Познавам руснаците, те няма да плачат публично! Но при затворени врати руските моряци изискват:-"Одеса!" И Путин ще отговори: - „Добре! Чух Ви!.” Това няма да свърши без Одеса да е като част от Русия!
https://scontent.fsof11-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/287990088_10219515126023385_4422946124799487139_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=juUlvFLC9tkAX_NVMXM&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AT9UBpmNZIsIGaiQNHhRYDqaKYnco6lepj2sBnlX_wSwlQ&oe=62AC1D8B
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.