ОБРЪЩЕНИЕ:- Към всички Вас, Палчета!!! Някои обещаха, други отказаха, трети ни насърчават, но един лев от себе си не дават!!! Нали искате сайта да продължи и вие всички в него да сте и да си пишете с приятелите си!!! Не мисля, че сте бедни, а не искате да си давате парите, макар и за добра кауза да е!!! Не мислете, че като давам пари, аз съм богата, никога не съм била и едва съм свързвала двата края!!! Но живота ми като е бил труден, аз съм го преживяла и се борила и съм осъзнала!!! Че не е важно колко пари имаш в джоба, а колко радост, любов, помощ и съпричастност имаш към хората, техните проблеми и важни неща за решаване!!! Аз съм патИла в живота си от зли и злонамерени хора, но това не ме е направило и мен зла... Напротив аз обичам да помагам на хората, може и със съвет да е и да им нося Радост с моите плетени чорапи и някое подаръче, защото разбрах: - Че моята мисия на Земята е да дарявам Радост на хората!!! И аз получавам Радост всеки ден от различни хора и неочаквани неща ми се случват!!! Толкова се радвам, че съм тук в сайта и поне малко мога да помогна той да продължи!!! Но миналия месец не достигнаха 10 лева, никой не се престраши, да ги внесе, а на мен ми беше тъжно!!! Сега гледам, пак сме само няколко човека внесли, датата наближава, а никой не иска да се раздели с малко пари и да помогне на сайта!!! Надявам се и вярвам, че ще се внесе необходимата сума за таксата и да преведете повече пари, ще има за другия месец!!! Пожелавам ви хубав ден и Романтично-влюбена вечер!!! В Името на Исус Христос, бъдете благословени и с много щастие надарени!!!
Emiliq Petrova
Обичам Ви!!! Обичайте се и Вие!!! Обичайте и сайта ни!!!
14:08:03 | 02-08-22
Emiliq Petrova
Благодаря, Мили и хубав ден ти пожелавам!!!
15:08:25 | 02-08-22
Неви. .
Поздравления, Еми И аз исках нещо подобно да напиша. Разочарована съм от това, че сме малко, които помагаме на сата
15:08:40 | 02-08-22
Emiliq Petrova
Благодаря, Неви!!! Да, така е, Неви!!! Ти, когато ми писа и още не можех да влизам в сайта, каза, че много хора са съгласни и са обещали, но сега къде са...? С 10 лева няма да обеднеят, а ще направят добро за сайта и за всички нас!!!
17:08:00 | 02-08-22
Неви. .
Да, обещаваха, но малка част участват за жалост
17:08:07 | 02-08-22
Emiliq Petrova
Дано се решат и да внесат пари за таксата!!! Мисля, че няма да са безразлични за сайта, дали ще успее да оцелее в този труден момент!!! Да се надяваме!!! Да вярваме!!! Да бъде!!!
17:08:14 | 02-08-22
Emiliq Petrova
Благодаря, Василена!!! Днес говорих с внучката си Весилена и И казах, че си имам още една внучка в сайта ни и се казва Василена!!! И тя се радва, защото имам само внуци, тя е само момиче и правнука ми е момче с името Кристофър Диян!!!
18:08:51 | 02-08-22
Emiliq Petrova
И друго искам да ти кажа, Василена!!! Аз се радвам, че те избрах за внучка, защото, ти си млад човек, но си отговорна и участваш и този месец в събиране на таксата за месеца!!! Да вземат всички пример от теб!!!
18:08:55 | 02-08-22
Emiliq Petrova
Здравей, Галя!!! Радвам се, че си ми приятелка, Галя!!! И хубава вечер ти желая!!!
21:08:11 | 02-08-22
Emiliq Petrova
Добро утро, Неви!!! Радвам се, че и ти си ми приятелка!!! И хубав следобед ти желая!!!
12:08:43 | 03-08-22
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.