Добро утро, Момичета и момчета!!! Днес баба Еми ще е много заета и ще се мяркам за мъничко и ще изчезвам. Днес си имам списъче едно за лечение на едно Козирогче- внука ми Емилиян, а в друго списъче са лекарствата с които да лекувам Девата- моят палав и сладък правнук Кристофър Диян!!! Сега мога да ви пиша, защото те още спят, а като се събудят, в къщи ще стане пълна лудница!!! Днес баба Еми няма да плете, само телевизия ще гледам и децата ще лекувам. Хубав ден на всички вас!!! Да сте здрави, радостни и щастливи!!!
Emiliq Petrova
Днес се усмихнете, както слънцето навън, разперете ръце и денят прегърнете и с любов и радост му се насладете с всички ваши любими хора, хобита и всичко, което обичате правете и от мен знайте, от своя си акъл не се делете, слушайте вътрешното си Аз и ще сте Добре!!! Кой какъвто и и съвет да ви дава, не го слушайте, вие най-добре си знаете, кое за вас е добро и кое-не!!! Всеки един човек е една малка Вселена и трябва да е в хармония с Божествената си душа!!!
07:03:29 | 23-03-23
Emiliq Petrova
Добро утро, Соня и хубав ден от мен!!!
07:03:30 | 23-03-23
Emiliq Petrova
Добро утро, Светослава и прекрасен ден от мен!!!
07:03:31 | 23-03-23
Emiliq Petrova
Добро утро, Валентина и хубав ден от мен!!!
08:03:09 | 23-03-23
Emiliq Petrova
Благодаря, Валентина!!! Добро утро и прекрасен ден!!!
05:03:15 | 24-03-23
Emiliq Petrova
Добро ви утро, Палчета прекрасни!!! Ами да ви разкажа за вчера. Мислех, че няма да мога да плета, но правнука ми както си е играл с телефона, така и беше заспал и аз плетох малко. Като се събуди той дойде при мен и седна в леглото при мен. Показваше ми разните детски забвни клипчета на телефона си и си играехме с него като две деца и така, докато дъщерята от работа се прибра. Вчера и Емо и Кристофър бяха много послушни и добри!!! В детската ги учат на английски и той ми казва какво е научил и ми пее азбуката на английски!!! Хубав ден ви пожелавам и си го с много радост и любов сътворете, това, което обичате и ви е на сърце днес правте!!! Бъдете Благословени!!!
05:03:25 | 24-03-23
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.