Този ритуал е предназначен за тези, на които патологично не им върви в живота. С негова помощ пред тях може да се отвори пътя на парите и властта. Изпълнява се вечерно време, желателно след 19.00 часа.
Вземете лист хартия и с черен цвят нарисувайте върху него равностранен триъгълник, ориентиран с основата надолу, а с върха нагоре.
На върха на триъгълника напишете следните символи: IHVH;
Върху левия долен ъгъл: ChVH ;
Върху десния долен ъгъл: ADM ;
На обратната страна на изображението напишете своето желание, което трябва да е максимално точно и ясно формулирано. След това закопайте талисмана на тайно място. Но това трябва да се извърши три поредни пъти, като всеки път се рисува нов триъгълник.
Друг начин за използването на талисмана, освен закопаването, е да се носи близо до тялото в продължение на 40 дни в специално ушита торбичка. На 41 - вия ден талисмана се изхвърля, а най-добре е да се изгори и пепелта да се изхвърли в течаща вода.
Матрицата на този кабалистичен талисман е способна да привлече паричните маси и да осигури благосклонността на деловите партньори. За да се усили това свойство, на обратната страна на талисмана, преди желанието, трябва да се напише думата KALHIVI, която означава “Бъдете като Боговете”. Твърди се, че подобно съчетание на символи, ще осигури късмет дори на най-големите неудачници. Но трябва да се има предвид, че до действието на този ритуал може да се прибегне само един единствен път.
Ако след направата на талисмана, разчитате на някаква лотария или друга игра с парични печалби, трябва да се знае, че това може да стане поне три дни след изготвянето му.

Друг вариант на талисмана е, когато на обратната му страна, вместо споменатото KALHIVI, се напишат следните две думи AHVH /което значи “любов”, “любовници”/ и AchD /”съюз”, “обединение”/. В този случай амулетът ще олицетворява съзидателната сила на Любовта и ще бъде способен да влияе на човешките взаимоотношения, правейки ги по-чисти и хармонични.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.