24-годишно момче гледайки през прозореца на влака, в който пътувало извикало изведнъж:

"Татко, гледай, дървото се връща назад!"

Бащата радостно се засмял гледайки сина си. Срещу тях седяла млада семейна двойка и наблюдавала момчето с тъга и съжаление.

Изведнъж момчето отново извикало: "Таткооо, погледниии, облаците летят с нааас"!Семейната двойка не могла да издържи и се опитала да посъветва бащата. Погледнали се помежду си и момичето решила да се обърне към бащата:

"Господине, защо не заведете сина си при някой добър лекар: Някой със сигурност ще може да му помогне" - казала най добронамерено девойката.

Тогава бащата се засмял и им отговорил: "Точно това направих. Ние точно сега се връщаме от болницата. Синът ми, това момче, което виждате е сляпо по рождение. Но с помощта на операция си върна зрението. Днес той за първи път в живота може да вижда. Сега може да гледа и дърветата и облаците, които летят. Момичето се е оттеглило с насълзени очи, но този път от радост за положителната история, която бащата споделил с нея. Със сигурност не сме предполагали, че е възможен такъв отговор.

Всеки човек има своя уникална история. Затова, не съдете хората преди наистина да ги опознаете, защото истината може много да ви изненада.
.................
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.