Жена на 57 години
15.05.1967
Необвързана

Блог

Размисли от ежедневието....

Размисли от ежедневието....

Това което търси човек е негово право и личен избор на всеки. Много може да се спори на какво се крепи един брак или връзка .Върху една връзка оказват влияние редица фактори-образование,интелект,мандалитет,влияние на средата,социални и икономически фактори и т.н.Това от една страна,от друга страна всички тези фактори от своя страна пък влияят върху самият индивид,било то в положителна или отрицателна насока.Т.е. взаимоотношенията между хората търпят непрекъснато развитие /в прогесивна или регресивна насока./ Една връзка /брак,приятелство,съжителство и т.н./не е и не могат да бъдат даденост поради горните фактори.Нещата са взаимосвързани –променя се околната средата-променят се и хората под нейно влияние ,със своята промяна пък хората оказват влияние върху средата/природна,социална , икономическа/.И най-силният и идеален човек под влияние на силно стресова ситуация може да се промени до неузнаваемост!
Няма нищо на готово,всяко нещо се гради –къща,кариера,връзка.Това е и грешката на повечето мъже в днешно време –консуматорската нагласа,а не стремежът ,да създават.
Това пък от друга страна е причината за изневерите като ежедневие.Не,че оправдавам една изневяра,но когато е породена от дадена потребност/без значение дали е чисто физическа ,духовна или емоционална/,това автоматично поражда въпроса до колко дадена изневяра е ....изневяра!В подобни ситуации ,човек съвсем спонтанно си задава въпроса-къде е тънката граница между потребността и чисто моралните и етични норми....
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.