Жена на 25 години
27.07.1998
Хасково
Във връзка

Блог

Учителите! #.

Всеки с радост си спомня дните с училище. Когато единствената Ви грижа беше дали ще изкарате добра оценка на някой тест. Също така не можете да отречете, че помните учителите, които са ви тормозили през всичките тези години. Сещате се за какво говоря, нали?
Говоря за учители, които се събуждат с усмивка, защото знаят, че ще имат възможност да дразнят учениците с изненадващо контролно или да изпита някой от "любимите" ученици.
Или учителите, които обичат да разказват истории за времето, когато са били млади. Но всъщност на никой не му пука как едно време са си прекарвали времето без компютри и смартфони.
Всеки от нас е попадал на учител, който се мисли за млад и готин. А никой не го харесва. Този учители постоянно разказват вицове и никога не са смешни. И сам си се смее на шегите. Единствено той.
Също така често се срещат учители, които хвалят само един клас от целия випуск. Например, аз и съучениците ми направим изненада на учител и той реагира така: "Страхотна изненада ученици, но само ако знаете предишния клас каква изненада ми направи!!!".
Но като се замислиш и учениците не винаги са прави. Трябва да сме благодарни на учителите, защото те ни отварят вратите към света.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.