Жена на 25 години
27.07.1998
Хасково
Във връзка

Блог

Ученици #.

Всеки един от нас ще се съгласи с това, че най-безгрижните години в живота са тези в училище. Сега, когато погледнем назад с усмивка се спомняме за забавните случки в класната стая със старите приятели. Във всеки има клас има поне един човек, който:
-винаги знае отговора на въпроса, който учителя задават. Този ученик е изцяло отдадени на това да изкарват отлични оценка и ако случайно някога получи по-слаба оценка от отличната, това се счита за най-големия провал в живота му. Това е ученикът известен като "зубър"
-не се напряга много, но винаги изкарва отлични оценки. Този ученик намира баланса между добрите оценки и социални живот. Също може да се нарече "преписвач".
-винаги спи в час и дори не знае в какъв час се намира. Този ученик не знае къде се намира и никога не е разбрал какво се случва в час. Това е ученикът известен като "мързел"
-се прави на готин. Този ученик е над нещата. Оценките нямат значение, важното е те да са най-забавните, с най-добър вкус към модата и т.н.. В днешно време на този ученик му казват "известния"
Това са само част за членовете на един клас. Дали някой от вас позна себе си в тези типажи?
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.