Жена на 25 години
27.07.1998
Хасково
Във връзка

Блог

Здравословно хранене.

Всеки от нас мисли, че е по-лесно да хапнеш нещо на крак, по време на обедната почивка. Но това не е най-здравословната храна, която можем да консумираме. Или често в забързаното си ежедневие водим нередовен режим на хранене, ядем нещо набързо през деня, а вечерта се тъпчем обилно с каквото ни попадне.Този начин на живот ни кара да се чувстваме зле, защото вредим на здравето си. Ето няколко за здравословното ни хранене.

Всички знаят, че закуската е най-важното хранене за деня. Няма нужда да се тъпчете с храна рано сутрин. Дори едно сварено яйце или някакъв плод ще Ви дадат добър старт на деня.

Водата. Нещо много важно за воденето на здравословен начин на живот, е водата. Тя хидратира тялото и му помага да се бори с глада. Хубаво е да се пие около 6-8 чаши вода на ден.

Ограничете пържените храни. Вместо пържена риба, хапнете печена на скара. Пържените храни съдържат прекалено много мазнини, от които се пълнее. Чипсовете също влизат в тази област

Плодовете и зеленчуците също трябва да са важна част нашето меню. Те дават на тялото ни фибри, минирали, витамини.

Здравословната храна също може да ни доставя удоволствие. Но трябва да знаем как да балансираме здравословното с вкусното.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.