Жена на 47 години
30.04.1977
Попово
Необвързана

Блог

Как да открия своята индивидуалност?

Независимо от модната линия, за която трябва да бъдете добре информирани, вие трябва да търсите и да се стремите към нещо индивидуално! Понякога в модата се среща екстравагантност, която не само че не отблъсква, но дори и намира привърженици!! Защо?? Защото е модерно ли?? Най-добрия начин да избегнем крайностите е да застанем пред огледалото и да се запитаме критично:
Каква е формата на моето лице?
С помоща на подходящ цвят червило и пудра може да доближим всяко лице до желания овал. Тъмните вежди притискат, а светлите олекотяват лицето.
Кое е хубавото в моето лице и кое заслужава да се подчертае?
Изразителните очи стават още по-хубави, след като се гримират. Красивите устни подчертаваме със светло червило. Хубавата извивка на челото изпъква при чисто изтеглени вежди.
Какво трябва да прикрия с умело гримиране?
За дребните лица не се препоръчват наситените цветове. Големите уста не понасят червило с ярък цвят, а на тесните никога не слагайте светли цветове. Отпуснатите клепачи не позволяват да се нанесе чиста линия, затова не се и опитвайте! Дълбоко хлътналите очи не бива да затъмняваме допълнително с тъмни сенки. Изпъкналите скули не понасят светла пудра.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.